Čorba Kafe, Najave, vesti

Klub Čorba Kafe definitivno treba da posetite, ako već niste do sad! Ovaj dobro poznati kafe klub u našoj prestonici namenjen je ljubiteljima one dobre, kvalitetne muzike iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina. Večeras, 7. oktobra, obavezno svratite na 'veče piva' i fenomenalni nastup Dr. Nick-a, koji će vam u akustičnoj verziji prirediti nezaboravne hitove domaćeg i stranog rock-a. Narednog dana pijemo koktele, a zabavljaće vas Vukašin Brajić uz strani i domaći po-rock. U četvrtak je 'rakija veče' sa The One akustik.

corba

 

Fotografisano u Čorba Kafe

Počinje vikend i zvanično otvaranje zimske sezone u Čorba Kafe-u uz vatreni tempo i Eclipse! Oni će vam izvesti apsolutno sve - od pop-a, rock-a, funky-a, jazz-a, house-a... Pored svega toga, sledi i promocija Johnny Walker-a! U subotu se zabavljamo sa Džepovima! Glavni vokal "Niške" će vas obradovati mnogim rock hitovima koje izvlači iz naftalina, a na koje ste vi odavno zaboravljali. Bolje rezervišite svoja mesta na vreme, jer je zbog ovakvih izvođača interesovanje ogromno! Kraj nedelje u Čorbi zaokružujemo uz Deadline Bend i tradicionalne karaoke! Ne propustite i budite mirođija u ovoj najboljoj Čorbi u gradu!

corba 6

Fotografisano u Čorba Kafe

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com