vesti

Započnite vikend u kafani Bakara.

Pravi izbor za noćni provod ovog vikenda nesumnjivo je kafana Bakara. Pored standardno dobre ponude pića po korektnim cenama i usluge na svetskom nivou, očekuje i fantastičan muzički repertoar, najlepše Beograđanke i najbolje raspoloženje.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Za vaše uživanje u kafani Bakara ovog petka biće zaduženi Saša Katančić i mladi pevač Miroslav Ilić. Veliko profesionalno muzičko iskustvo Saše Katančića, koji je sarađivao sa najvećim zvezdama naše estrade, ukazuje na nezaoravan provod koji ne smete propustiti.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Već u subotu sa ludim provodom možete nastaviti. U kafani Bakara očekuje vas fenomenalni Scram Bend, poznat po tome što atmosferu uvek dovede do usijanja i goste drži na nogama do poslednje numere.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Bakara.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com