Najave, Štikla i Burence, vesti

 Zasladimo se i rashladimo zajedno.

I ovoga petka u vašoj miljenoj kafani Štikla i Burence čeka vas provod za pamćenje. Tradicionalni Štikla party okupiće najlepše devojke grada, čije će se omiljene cipele izlizati od igranja uz ritam koji će prirediti neponovljivi Mirče live.

STIKLA

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U žaru igranja i neponovljivog provoda ne treba da brinete da će vam toplota pokvariti zabavu jer su vlasinici mislili na sve i povećali broj klima uređaja u kafani, što će definitivno uticati da se osećate najprijatnije.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Menadžent kafane poručuje devojkama da ponesu štikle koje ne nose ili su stare i da se na njih potpišu ili ih ukrase po želj, one će dobiti svoje počasno mesto u kafani. Ako do sada niste probali rakiju od čokolade, pravi je trenutak da to učinite u petak, neodoljivi ukus čokalade će vas osvojiti na prvi gutljaj. Dođite da se zasladimo i rashladimo zajedno! Vidimo se u kafani Štikla i Burence.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com