Kolumne, Razno, vesti

Zašto devojke vole muzičare?

Sigurno ste se nekad zapitali zašto devojke vole muzičare? I to ne mislimo samo na već poznate zvezde. Muzičari definitvno imaju nešto u sebi na šta devojke padaju. Evo i šta.

1. Zato što su posebni, jer imaju i neka druga interesovanja osim fudbala i igrica. Jer kada on svira, imate utisak kao da možete nešto da podelite sa njim - što nije slučaj ako vam dečko priča samo o sportu i igricama.

2. Zato što su muzičari posebni i senzualni. Kada je neko muzičar, bilo da svira neki instrument ili peva, svesni ste da je umetnička duša i da se izražava kroz svoju muziku.

Exit

3. Postoji velika šansa da napiše pesmu samo za svoju devojku. Istina je. Možda ste baš vi njegova muza kojoj će da posveti svoj sledeći hit.

4. On je rok zvezda, kao i njegova devojka. Baviti se muzikom je cool i glamurozno. Čak, iako svira pred grupom od 20 ljudi, dovoljno je samo da ga vidite na sceni. Osećate se posebno, jer se zabavljate sa rok zvezdom.

5. Možda postane poznat jednog dana. Potajno se nadate da će vaš dečko muzičar postati poznat i da ćete jednog dana moći da kažete: '' Moj dečko je poznat. Videla sam potencijala u njemu još na početku. On je poseban''

 

beogradnocu.com