Kolumne, Razno, vesti

Zašto je bitno da za vikend izađete sa drugaricama?

Prijateljstva su važna i zato je jako bitno da ih održavamo. A nema ništa lepše nego kada vikendom izađete sa devojkama. Otkrijte i zašto?

Pre svega oslobodićete se svakodnevog stresa. Ko vam je bolji ventil u životu ako ne vaše ''frendice''? To će biti prilika da pretresete događaje u toku nedelje i ako treba nekog malo i da ogovarate. Osetićete povezanost. Pored toga, ovo vam je idealna prilika da pokažete nove krpice. A kad izgledate lepo, lepo se i osećate.

Jako bitna stvar: naučićete neke nove stvari. Iščekirajte koja su to nova mesta u gradu i idite na jedno od njih. Naručite neki koktel koji nikad niste probali. Na novom mestu, upoznaćete i nove ljude. Prijaće vam da se sa svojim najboljim drugaricama upustite u novu avanturu. A dok se budete zabavljale, znaćete da su one tu sa vama sve vreme. I nećete morati da brinete ni o čemu.

Tako da ukoliko ste same, idealna prilika da upoznate nekog dečka. A ako niste, vratićete se kući ispunjene i pune utisaka da prepričavate dragom. Dobitna situacija u oba slučaja.

 

beogradnocu.com