Kolumne, Razno, vesti

Zašto je sasvim okej imati seks na prvom sastanku?

Niko nije ljubitelj prvih sastanaka. Čudni su i uvek postoji oklevanje sa obe strane: Da li ćemo imati seks? Ako se osećate seksi i želite, onda i treba da ga imate. A, evo i zašto.

1. Neće imati lošije mišljenje o vama. 83% žena veruje da će muškarci imati loše mišljenje o njima, ukoliko budu imali seks na prvom sastanku. Ali većina muškaraca, čak 67% njih tvrdi da nije tako.

2. Želeće da se vrati po još. Ko kaže da seks na prvom sastanku neće dodatno uzbuditi vašeg frajera? Jel poznajete vi muškarce? Obožavaju seks. Ukoliko ste sugurni u sebe i uživate u seksu, vratiće se po još.

3. Smanjuje seksualnu tenziju. Ukoliko nemate seks ranije, tenzija raste. Svaki sledeći put kad se vidite, razmišljate: ''Da li da ga pustim da čeka?''

4. Hemija je hemija. Ukoliko postoji hemija između dvoje ljudi, nema potrebe da se suzdržavate.

5. Saznaćete da li ste zaista povezani. Seksualna kompatibilnost je važna stavka u vezi. Ukoliko imate seks na prvom sastanku, ranije ćete ustanoviti da li imate tu vezu ili ne.

6. Imaćete seks! Čak iako kasnije skapirate da vam se osoba ne sviđa, nećete gubiti vreme. Ne stresirajte se oko određenih stavri, nego se bacite na posao.

 

beogradnocu.com