Kolumne

"Ovaj restoran držim preko 40 godina, i znate li šta sam posle skoro pola veka doživeo? Da mi kažu da moj restoran ima najboji toalet za slikanje"  -  rekao nam je začuđeno jedan čuveni beogradski ugostitelj.

plavisa-za-naslov

Međutim, on nije jedini čovek koji je ostao nem pred ovim "fenomenom". Zašto devojke prave selfi fotografije u toaletu, pokušali smo da saznamo. Obuju skupe cipele, obuku lepu haljinu, a potom na društvene mreže okače sliku iz toaleta, gde se neretko vidi i sam enterijer. Ima li logike? O.K. Razumemo, u koliko se slika pred ogledalom, devojka će moći da napravi pozu koju želi, međutim od toliko ogledala mnoge mami baš ono u toaletu.

39

Mnoge devojke pokušale su da objasne da je u klubu obično mrak, te je najbolje svetlo u toaletu. To je jedino logično objašnjenje koje smo uspeli da pronađemo. Drugo objašnjenje koje su dale devojke na raznim ženskim forumima je da tamo mogu da se opuste. Zapravo da poziraju a da ih niko ne posmatra. Dobro, zar se to ne može uraditi kod kuće? Tamo ste bar među svojima.

djuric

Poslednje, iole logično objašnjenje je da to rade mnoge svetske zvezde. Da drage dame, ali vi niste Dženifer Lopez koja se slika u toaletu kluba namenjenom isključivo V.I.P. Ličnostima koje nastupaju. Takvi toaleti izgledaju ipak  mnogo drugačije. No, uzećemo u obzir da takve slike obično pokupe veliki broj lajkova. Malo je onih koji obraćaju  pažnju na "prateću opremu", u koliko se ne radi o ekstremnim situacijama. Znate na šta mislimo.... U ostalom, sve je stvar ličnog izbora. Slikajte se gde god poželite, samo pazite na okolnosti.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com