Kolumne, Razno

Drage dame, sigurno ste bar jednom bile u situaciji da se vaš partner  vrlo ljubazno obraća hostesi u nekom klubu. Ako ste zbog toga napravile ljubomornu scenu, ujedno ste napravile i veliku grešku. A evo i zašto.

lasta hostese

Posao hostese jeste da bude ljubazna i nasmejana. U koliko se srdačno obratila vašoj jačoj polovini, to ne mora zasigurno da znači da će mu za sat vremena na ceduljici ostaviti broj telefona. Ne. Kao što negde važi nepisano pravilo da su žene koje rade na šalteru prilično loše raspoložene, tako postoji pravilo da hostesa mora biti komunikativna. Dakle, njenu ljubaznost shvatite kao želju da vam provod učini lepšim. Međutim, mnogim ženama nije jasno zašto se muškarci bukvalno "lepe" za devojke koje rade u klubovima. Postoji više razloga.

Vizuelno, hostese su uvek isto obučene, vrlo često su u atraktivnim haljinama, jakih boja. To privlači svačiju pažnju, ne samo pažnju muškaraca.

freestyler hosteseOne probleme ostavljaju kod kuće. Pre nego što počne luda žurka, svaka hostesa, koja dobro radi svoj posao, će biti koncentrisana upravo na rad. Možda je i nju ostavio dečko sat vremena pre nego što ste se baš vi pojavili na vratima kluba, ali ona neće sve vreme  nervozno kucati poruke, već će vas dočekati nasmejana. Muškarce i te kako privlače devojke koje su uvek raspoložene.

One ne postavljaju suvišna pitanja. Hostesa ga neće pitati zašto je pogledao u zgodnu crnku za susednim stolom, ili zašto je sinoć ostao sa prijateljima u kafani do zore? Ona je tu da umilno pita da li je sve u redu i kakav je provod.

stara pesma kafana hostese

Uvek su nedostižne. Ne moramo da vam specijalno objašnjavamo zašto nešto što je nedostižno privlači muškarce. Devojke koje rade u klubu ili kafani, zadržaće se za stolom, tek toliko koliko je potrebno, a onda će otići dalje.

freestyler hostese1

Naravno, izuzetaka uvek ima, ako baš i nađete ceduljicu sa brojem telefona, s početka priče, nemojte sebi kvariti provod. Osmeh na lice, ceduljicu u džep, a probleme rešavajte kod kuće.

beogradnocu.com