Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Bliži nam se Nova 2017. godina, a vi već sada vidite sebe na glamuroznom dočeku u nekom od najluksuznijih beogradskih hotela ili restorana? Ukoliko se još niste odlučili na kom mestu ćete odbrojavati sekunde do ponoći, mi vam predlažemo listu najekskluzivnijih dočeka na kojima vas očekuje fenomenalan provod i slavlje.

HOTEL HYATT REGENCY

Dočekajte Novu 2017. godinu u ekskluzivnom ambijentu hotela Hyatt Regency uz jedan od najpopularnijih domaćih muzičkih sastava - Miligram! Imaćete prilike da uživate u najspektakularnijoj novogodišnjoj noći koju ćete dugo prepričavati! Cena po osobi se kreće od 70 eur do 160 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, a obuhvata svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Hyatt Regency možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-hyatt-regency-8

 

RESTORAN STADION HALL

Proslava Nove godine na ovom fenomenalnom mestu biće potpuni hit ove godine, jer će za paklenu atmosferu biti zadužen jedan od naših najboljih bendova - Lexington! Poznat po fantastičnim live nastupima i neverovatnoj energiji, Lexington će se ovoga puta pobrinuti da Vaš novogodišnji provod nadmaši sva Vaša očekivanja i napraviti jednu od najboljih žurki u najluđoj noći! Cena po osobi se kreće od 70 eur do 100 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Stadion Hall možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-restoran-stadion-hall-2

 

KLUB CITY HALL

Poznata estradna zvezda domaće muzičke scene Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski muzički performans tokom novogodišnje noći u klubu City Hall. Ovo fenomenalno mesto idealno je za glamurozni doček Nove godine, jer podiže sve standarde kada je bilo koji event u pitanju. Cena po osobi se kreće od 70 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Pored toga, očekuje Vas i svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima City Hall učiniće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnima.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu City Hall možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-city-hall-4

 

HOTEL CROWNE PLAZA

Crowne Plaza je za vas u novogodišnjoj noći pripremila ono u čemu je najbolja: savršenu ponudu, besprekornu uslugu, neponovljive menije i zabavu koju ćete sigurno dugo pamtiti. Za Vas će nastupati jedan od naših najpopularnijih bendova - Tropico bend, koji se već uveliko sprema i najavljuje pravi spektakl! Cena se kreće od 65 eur do 135 eur po osobi u zavisnosti od mesta koje izaberete. U cenu ulazi svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola. Počastite sebe i svoje najdraže, osetite užitak i prestiž kakav samo Crowne Plaza može da Vam priušti i dočekajte Novu godinu u najvećem i najluksuznijem hotelu u Beogradu uz bend koji pravi neverovatnu atmosferu!

docek-nove-godine-hotel-crowne-plaza-6-1

 

HOTEL METROPOL

U novogodišnjoj noći, u hotelu Metropol Palace nastupiće naš popularni pevač - Šako Polumenta. Šako će se u potpunosti pobrinuti da u Novu godinu uđete nasmejani i puni pozitivne energije i prirediti vam doček za pamćenje! Očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, a cena po osobi se kreće od 60 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Ono što Vas u Metropolu očekuje 31. decembra sigurno je sjajna atmosfera koju nikako ne treba da propustite!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Metropol Palace možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-metropol-palace-1

 

HOTEL RADISSON BLU

Ideja hotela Radisson Blu je da se okupe razni ljudi, drugačijih muzičkih opredeljenja, pa će se žurka održavati na 3 stejdža. Na prvom stejdžu, u velikoj sali, posetioci će moći da uživaju u live svirci The Gift benda! Lounge bar je drugi stejdž, gde ćete moći da čujete jedan od najpopularnijih klupskih bendova - Loco bend, dok je treći stejdž, lobby, rezervisan za poznatog DJ-a, Johna Belka! Ono što je sjajno je to što možete boraviti na svakoj od ove tri žurke, bez obzira koje ste mesto odabrali! Cena karte za ovaj ekskluzivan doček se kreće od 49 eur pa naviše, a uključuje svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Radisson Blu možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-radisson-blu-11-1-1

 

HOTEL JUGOSLAVIJA

Tokom cele večeri u hotelu Jugoslavija možete očekivati fenomenalnu zabavu, jer će za vas pevati Magla bend koji važi za jedan od najboljih domaćih bendova, a već uveliko se sprema da u novogodišnjoj noći napravi pravi spektakl! Cena se kreće od 45 eur do 90 eur, u zavisnosti koje mesto izaberete, a obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogat jelovnik.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Jugoslavija možete pogledati OVDE.

docek-nove-godine-hotel-jugoslavija-4-1

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com