Kolumne

Za sve one koji veruju u horoskop, evo nekoliko saveta kako možete u klubu osvojiti ženu rođenu u znaku jarca. Za početak je potrebno da znate kada je rođena. No, šalu na stranu, žene jarčevi su vrlo čudnovate. Da biste privukli njihovu pažnju morate biti čvrsto na zemlji. Kratko i jasno, one se ne "primaju" na skupe stvari i luksuz. Iako na prvi pogled možda deluju tako, one su u suštini prilično zatvorene po pitanju komunikacije. Ne privlače ih materijalne stvari. Stoga ako ste mislili da ćete slanjem skupog pića završiti pola posla, prevarili ste se!

ljubicasta

One su mahom konzervativne, pa ćete njihovu pažnju pre pridobiti ako im na originalan način pošaljete ružu. Žene jarčevi ne vole kič. U koliko na vama sve sija, i, recimo volite da ističete da nosite brendiranu garderobu, nosite zlatan sat i crveni sako, nećete je zaintrigirati. One vole zrele muškarce koji se nenapadno oblače i ponašaju.

h2

Važno im je mišljenje prijatelja. Cene ga i uvažavaju, ali na kraju uvek urade po svom. Zato, u koliko vam se dopala žena rođena krajem decembra, odnosno početkom januara, potrudite se da se dopadnete društvu u kom se ona nalazi. Ako drugarica da zeleno svetlo, već ste na dobrom putu do njenog srca.

urban

Žene jarčevi imaju mnogo muških prijatelja. Zato se nemojte obeshrabriti u koliko je u klub došla sa petoricom muškaraca. Stisnite petlju, one vole odlučne muškarce i zato za partnera najradije biraju Bikove, Ovnove ili Device. Ako vam se dopada žena ovog horoskopskog znaka, iskoristite ove dane da joj čestitate rođendan. Mali znaci pažnje uvek dobro prolaze. Srećno!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com