Kolumne, Razno, vesti

Ženske navike koje muškarci ne razumeju.

Koliko god se trudili, muškarci jednostavno ne mogu da razumeju neke ženske navike. Kao što devojke, na primer, ne mogu shvatiti mušku opsesiju video igricama i fudbalom.

1. Kolektivni odlazak do toaleta - Zašto devojke odlaze zajedno u toalet muškarci nikada neće moći da shvate. I ne samo to. Zašto čitava ta ceremonija toliko traje?

2. Ne znači da, da znači ne - Sve bi bilo mnogo jednostavnije kada bi devojke bile u stanju da kažu ono što zaista misle. Muškarci ne razumeju zbog čega žensko da ne znači baš uvek da.

3. "Nemam šta da obučem" - Muškarcima nikada neće biti jasno kako je moguće da pored punog garderobera devojke navodno nemaju šta da obuku.

4.  Trik pitanja i pitanja na koja se ne očekuju odgovori - Postavljanje pitanja na koja se ne može odgovoriti, ili škakljiva pitanja o bivšim devojkama koja samo mogu inicirati svađu... Muškarcima uopšte nije jasno zašto ih devojke redovno postavljaju.

5. Kupovina - Kakvo je to terapijsko delovanje kupovine? Kako trošenje novca može nekome pomoći da se oseća bolje? I zašto kupovati nešto što realno ne možeš priuštiti i što ti nije potrebno? Večita misterija za muškarce.

 

beogradnocu.com