vesti

Zimska idila - samo u kafani Bakara.

Kafana Bakara od samog početka sezone nudi sjajan provod, koji je sve bolji iz nedelje u nedelju. Atmosfera je uvek neponovljiva, sa dosta pozitivne energije i neverovatnim raspoloženjem.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

U petak 29. novembra u kafani Bakara možete uživati uz sjajan muzički program, odnosno uz izvanredne kafanske hitove u specifičnom izvođenju Saše Katančića i mladog pevača Miroslava Ilića. Sudeći po proteklim nastupima u kafani Bakara, očekuje se zaista izvanredno veče, koje ćete sigurno pamtiti po dobrom provodu.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Samo dan nakon nastupa Saše Katančića i Miroslava Ilića u kafani Bakara vas očekuje vrhunac prestoničkog provoda uz Scream Bend. Žurka do ranih jutarnjih časova neće izostati, kao ni najlepše i najveselije devojke.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ovog vikenda provoditi sa vama u kafani Bakara. Kako su protekli prethodni događaji u ovoj kafani, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Bakara, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja koje vlada.

 

beogradnocu.com