Magazin

Dok je na leto i proleće prilično jednostavno pronaći ultimativno dobru kombinaciju za izlazak, tokom hladnih meseci je taj zadatak nešto teži. Naime, zimske kombinacije, odnosno zimski outfiti, dovoljno su teški za uklapanje i sami po sebi, a još kad se tome doda atribut svečanosti, koji sa sobom nosi prilika kao što je večernji izlazak - osmišljavanje odevne kombinacije postaje itekako kompleksna radnja.

Posebno kod dama, koje i inače uglavnom više pažnje posvećuju odabiru odevnih komada koje će nositi.

Kao guru za noćni život u Beogradu, Beograd Noću, koji za vas godinama obezbeđuje mesta za najbolji noćni provod, rešen je da noćnim pticama olakša i ovu dilemu.

U nastavku teksta saznajte koje su najbolje zimske kombinacije za izlazak i kako da ne omanete prilikom osmišljavanja zimskog outfita!

Koliko topao treba da bude zimski outfit?

Prilikom planiranja savršene zimske kombinacije za izlazak, ključ je pronaći zlatnu sredinu i na što bolji način ukomponovati lepotu, dašak elegancije i svečanosti sa preko potrebnom toplotom.

Ipak, koliko je zaista potrebno “natrontavati se” za noćni izlazak, čak i tokom najhladnijih dana?

Uglavnom prilično bespotrebno. 

Klubovi u Beogradu, kao i kafane, kafići i restorani, najčešće su odlično zagrejani, pa nije retkost da, u sred zime, u njima umesto očekivane hladnoće, nastupi vrelina, posebno kada se gosti “preutople” garderobom koju su odabrali za zimsku kombinaciju za izlazak.

Ipak, to ne znači ni da se treba “razgolititi” za zimski izlazak

Pa, kako onda pronaći savršenu, zlatnu sredinu? Šta je to što bi devojke trebalo da znaju za odabir zimske kombinacije za izlazak, a šta muškarci?

Evo konkretnih saveta za zimski outfit sa kojim nema greške.

Najbolje ženske zimske kombinacije za izlazak 

Počećemo sa damama koje obožavaju da se prepuste čarima beogradskog noćnog života čak i u hladnim, zimskim danima. Zimske kombinacije za izlazak kod devojaka zaista znaju da budu prava muka za kombinovanje.

Savete za oblačenje za izlazak zimi, svakako treba početi od stvari na koje uvek treba misliti - šta god bila zimska kombinacija za koju se na kraju odlučite. 

Najlon čarape kao obavezan element zimske kombinacije za izlazak

Pa, kako se dovoljno utpoliti, a istovremeno ne “prokuvati” u izlasku? 

Jedan od odgovora definitivno se krije u najlon čarapama, koje pružaju mogućnost da i tokom hladnih dana dame mogu nositi haljine, suknje ili kraće pantalone, a da im istovremeno ne bude hladno.

Kada je reč o odabiru boje, dezena i debljine najlon čarapa - ona zavisi od estetskog faktora. Zimski outfit za izlazak u vidu haljine ili drugog odevnog komada, koji već dovoljno pažnje privlači na sebe, definitivno treba da bude propraćen tankim, jedva primetnim najlon čarapama. Isto važi i u obrnutoj situaciji. Jednostavni zimski outfit dozvoljava igru sa dezenima i bojom najlon čarapa.

Topla jakna zdravlje čuva - topli večernji zimski outfit

Večernji outfit zimi definitivno treba da podrazumeva toplu jaknu ili kaput. Iako u samoj unutrašnjosti prostora definitivno neće biti hladno - do njega je potrebno doći, a ne prehladiti se. Zato: pamet u glavu, toplu jaknu na sebe i pravac u provod!

Kombinezoni i elegantne pantalone - idealan izbor za zimogrožljive

Dok mnoge devojke obožavaju da nose elegantne pantalone i duge kombinezone, neke će se na to odlučiti samo u hladnim, zimskim mesecima. Ono što je dobra stvar je što su određeni krojevi pantalona uvek u trendu (sada preporučujemo ¾ pantalnole ili duge zvoncare), a sa kombinezonom u svečanim prilikama takođe nema greške!

Sređene devojke u klubu

Haljine na duge rukave - modni trend no. 1 za zimske kombinacije za izlazak

Savršeno rešenje za verečnji zimski outfit za devojke je haljina na duge rukave, koja je pravi modni hit poslednjih godina! Sve što je, uz savršenu haljinu na duge rukave potrebno obući, jesu najlon čarape i dobre cipele.

Kad smo već kod cipela, i na njih definitivno treba misliti prilikom osmišljavanja idealne večernje zimske kombinacije!

Cipele - čizme i salonke savršeno rešenje

Zavisno od toga šta je vaš odabir za ostatak kombinacije za izlazak, opredelite se da na noge obujete ili čizme ili salonke. Čizme koje se pružaju preko kolena vrlo su trendi, a dobro su rešenje jer, uz atraktivnost, večernji stajling čine i toplijim. Kada je reč o čizmama do kolena, one su ove godine posebno u modi, pa svakako i ova vrsta čizama može biti vaš izbor. 

No, ako ipak odaberete haljinu kraćih rukava, važno je znati da i tada postoji rešenje, koje se savršeno uklapa uz svaki zimski outfit. Njegovo ime je sako ili blejzer.

Sako - savršeno rešenje za slojevito svečano oblačenje 

Istina je da je tajna svake dobre i lepe zimske kombinacije u slojevitosti, a nema boljeg načina da je primenite za večernji izlazak od uklapanja zimske kombinacije sa sakoom ili sa blejzerom

Ne samo da će vas, kad vam je to potrebno, grejati, već može biti i izuzetno lep, pa čak i glavni deo zimske kombinacije i komad koji će biti najatraktivniji u celom outfitu! Lepo iskombinujte sako sa ostatkom outfita i uživajte u nezaboravnoj večeri.

Kad smo već kod sakoa - njega rado preporučujemo i muškarcima za zimski izlazak u grad!

Najbolji muški večernji zimski outfit 

Ne brinite momci, ni na vas nismo zaboravili!

Iako je muškarcima daleko lakše oblačenje za izlazak zimi - znamo da su i njima potrebni saveti. Pa, evo naših.

Košulja i sako - nepogrešiva kombinacija za izlazak za muškarce

Sveto trojstvo svake muške odevne kombinacije za izlazak: farmerke, košulja, sako. 

Ako je reč o elegantnijem mestu ili svečanijoj prilici - umesto farmerki - pantalone, a umesto elegantnijih patika - cipele. Vrlo jednostavno, zar ne? 

Ukoliko volite elegantne džempere - i oni dolaze u obzir, a mogu se nositi preko košulje, umesto sakoa. Isto što važi za dame, odnosi se i na vas: topla jakna je pola zdravlja u zimskom noćnom životu u Beogradu!

Pa, jesmo li vam pomogli da dođete do savršene večernje zimske kombinacije za izlazak

Ostalo je samo da rezervišete svoje mesto na omiljenom mestu za noćni život u Beogradu. To možete učiniti pozivom na dobro poznate brojeve telefona: 063 34 34 33, 063 33 33 44; popunjavanjem kratkog online formulara, ili putem naše aplikacije.

Lep provod želi vam Beograd noću!