vesti

Živa svirka u restoranu Dilema.

Ovaj restoran svojom neverovatnom uslugom i ponudama privlači sve veći broj gostiju. Ukoliko još uvek niste uživali u čarima izvanredne italijanske kuhinje i sjajnoj muzici restorana Dilema, ova nedelja je pravo vreme za to.

Naime, svakog petka u restoranu Dilema organizuje se živa muzika i provod do jutra. Popularni Inkognito Bend će vas zabavljati, a vaše je da samo da dođete i ne propustite najbolji početak vikenda. Muzika počinje da svira od 22h, dok rezervacije važe do 23:30h.

Perfektna usluga, uvek raspoloženo osoblje i ambijent na svetskom nivou, nepogrešivi su sastojci recepta za uspeh. Posetite li restoran Dilema u toku dana, ili u toku večernjih časova, svakako nećete pogrešiti.

Ukoliko planirate posetu Beogradu, ili ste iz prestonice ali vam je potrebno malo privatnosti i beg iz centra grada, idealno mesto za vas je sjajan restoran na Adi Huji - restoran Dilema.

Da biste se u sve ovo uverili pre nego što posetite ovo atraktivno mesto, pogledajte šta su naši fotografi zabeležili. U našoj galeriji možete pogledati kako izgleda prijatni ambijent ovog restorana, gde je enterijer podređen isključivo vašem maksimalnom uživanju i udobnosti.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete izvršiti rezervacije za vaš svakodnevni provod u restoranu Dilema, i tako obezbediti sebi najbolje gastronomsko uživanje u gradu.

 

beogradnocu.com