vesti

Živa svirka, vino i provod samo u kafe Bar Cvetu.

Ukoliko vam je potrebno osveženje od klasičnog beogradskog provoda,  posetite kafe Bar Cvet.

Pored sjajnog društva i dobre usluge, svakog petka u kafeu Bar Cvet očekuje vas izuzetno atraktivan Frontman Band, koji su poznati po dobroj muzici, interesantnom repertoaru i po tome što se uvek traži jedna pesma više. Dozvolite sebi da probate nešto novo, jedinstveno i drugačije od svega ostalog. Ovaj zanimljivi kafe bar prirediće vam nezaboravnu žurku nakon koje ćete se uvek vraćati!

kafe Bar Cvet

 Fotografisano u Kafe Bar Cvet

Već u subotu 9.novembra u kafeu Bar Cvet uvek pozitivno samo uz Positive Band koji će vam maksimalno ispuniti veče i dovesti ga do tačke ključanja. S obzirom na to da se ovaj sjajni kafić nalazi, ni manje ni više, nego u starom železničkom vagonu, provod će biti još uzbudljiviji! Sama pomisao da ste u “party” vozu koji putuje iz pesme u pesmu, probudiće vaš životni elan i osetićete se kao da ste u drugoj dimenziji. Uz jedan od najpopularnijih “pozitivnih” bendova koji će nastupati ove subote, uverićete se u fenomenalnu atmosferu i odličnu svirku.

kafe Bar Cvet

Fotografisano u Kafe Bar Cvet

Međutim, to nije sve! Petkom i subotom kafe Bar Cvet je spremio specijalnu promotivnu ponudu, kada će belo vino “Lira” , nezaboravnog ukusa, poput ljubavi, biti po sniženoj i veoma pristupačnoj ceni.  Velika ponuda pića, odlično mesto, divno društva i najprijatnija atmosfera samo u kafe Bar Cvetu na Banovom Brdu! Ne propustite!

kafe Bar Cvet

Fotografisano u Kafe Bar Cvet

U našoj galeriji možete kako se društvo “Cveta” provodi zajedno sa našim fotoreporterima koji obeležavaju sve vaše divne momente. Svakim vikendom se prave fenomenalne žurke, a na vama je da dođete i uverite se u dobar provod. Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com