vesti

Zlatarski Raj za idealan doček.

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobrog provoda, vrhunskog ambijenta i prave boemske atmosfere, nema sumnje da je kafana Zlatarski Raj jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Za vaš najbolji doček do sada pobrinuće se vrhunska ekipa – Ljubica Mojisovska i Trendo Band. Očekuje vas neverovatna i spektakularna atmosfera i zaista neponovljiva Nova godina. Što se tiče cene, veoma je pristupačna, a karta za vaš novogodišnji provod dostupna vam je po ceni od samo 25 evra za stajanje, tačnije 30 evra za mesto.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Karta predstavlja all inclustive ponudu, tačnije u cenu karte je uračunata neograničena kozumacija svih alkoholnih i bezalkoholnih pića cele večeri, kao i predjelo. Ono što je dobra vest, jeste da se uz ovu kartu možete odlično provesti i za reprizu Nove Godine kada vam je ulaz besplatan.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Zlatarski Raj. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći. Ne propustite!

 

beogradnocu.com