vesti

Zlatni doček u Zlatarskom Raju.

Doček Nove godine u kafani Zlatarski Raj na Autokomandi je pravi i siguran ulazak u 2014. godinu. Pravo kafansko veče i merak po vašem ukusu možete naći samo u ovoj zlatnoj kafani. Muzički program i sam koncept dočeka je pažljivo i brižno osmišljen kako bi vama, dragim gostima, sve bilo potaman za proslavu jedinstvene noći. Ljubica Mojisovska i maestralni Trendo Band pobrinuće se da budete raspoloženiji nego ikada i da iskusite najluđi mogući provod po ceni od samo 25 evra, tačnije 30 evra ukoliko želite da rezervišete svoje mesto.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

U cenu karte je uračunata neograničena konzumacija svih pića i predjelo. Uz kupljenu kartu obezbeđen vam je i ulaz za sutrašnju reprizu za koju se isto očekuje fantastičan provod. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu samo u kafani Zlatarski Raj.

Ovo će biti veče puno iznenađenja, veče najbolje muzike, najluđeg provoda i najlepših emocija uz koje ćete odbrojavati sekunde do ponoći u kafani Zlatarski Raj. Sa vrhunskom prevačicom Ljubicom Mojisovski i Trendo Bandom koji će svirati bolje nego ikad, očekuje vas veoma posebna zlatna noć.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Zlatarski Raj. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

U iščekivanju dočeka Nove godine u kafani Zlatarski Raj pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u spektakularni provod koji vlada na ovom popularnom prestoničkom mestu za provod. Fotografije će vas garantovano inspirisati da Zlatarski Raj budu deo vašeg dočeka 2014.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći i beležiti vaše najlepše uspomene.

 

beogradnocu.com