Najave, Nova godina, vesti

Ukoliko želite da provedete nezaboravno ulazak u Novu 2015. godinu, u vrhunskom novogodišnjem programu, pravo mesto za vas je restoran Zlatnik hall na Beogradskom sajmu.

U svečanoj sali ovog restorana zabavljaće vas fantastični Johnny & Workersi, a cena ovog doživljaja biće od 45 do 60 evra, u zavisnosti od pozicije stola. Ovaj bend je u predhodne dve godine osvojio srca mnogih ljudi glavnog grada.

s1

Frontmen Nikola Johnny Jakovljević, posle nastupa na Sunčanim skalama sa pesmom Sergeja Ćetkovića, "Laku noć" okuplja Workerse i odabranim repertoarom energijom i harizmom u poznatim Beogradskim kafanama i klubovima pravi noći za pamćenje.

Sudeći po onome kako su do sad radili i kakve su povratne reakcije od publike, sigurno ćete ovaj doček pamtiti po sjajnom bendu. Naravno, u cenu ulazi neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića i svečana večera. U kafanskom ambijentu etno sale Zlatnik hall zabavljaće vas Live bend po ceni od 30 do 40 evra. Dobijate neograničenu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića i bogato novogodišnje meze.

s19

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com