Kolumne, vesti, Zanimljivosti

Znate li koje značenje nosi broj vašeg stana ili kuće: Drugi deo. Već ste upoznati s načinom kako da izračunate numerološki broj vašeg doma, kao i šta vas je podsvesno privuklo da baš taj stan ili kuća bude vaš izbor. To podvesno govori mnogo o vama kroz numerološko tumačenje broja adrese na kojoj živite. U prethodnom tekstu pročitali ste sve bitno za prva četiri broja. Nastavak sledi:

Broj 5 predstavlja slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Izazov je pre svega preterivanje u svemu – i dobro i lošem. Predlog je „tri put meri – jednom seci“! Usmerite ovu ogromnu energiju u prave ciljeve i budite dosledni i uporni pri ostvarenu istih.

Broj 6 predstavlja harmoniju, ravnotežu, porodicu, roditeljstvo, društvenu odgovornost. Izazovi su sklonost ka povučenosti, kao i prekomerno davanje i primanje. Predlog je da se „otisnete u svet“, da iskoračite iz zone komfora koja nudi sigurnost ali i frustraciju zbog propuštenih prilika.

Znate li koje znacenje ima broj vaseg stana ili kuce.jpg2

Broj 7 predstavlja staloženost, svetlost, unutrašnju mudrost, viziju i snove. Izazovi su što teško delite prostor sa drugima, više vas zanima duhovno od materijalnog, zato ste često neshvaćeni. Predlog je da nađete sebi slične osobe sa kojima delite iste stavove. Veoma ste posebni i ne treba da se menjate.

Broj 8 predstavlja celovitost, obilje na svim poljima, vođstvo, snagu, javno priznanje i unutrašnji mir. Izazovi su vezani za egocentričnost i novčane poteškoće usled neumerenosti. Predlog je da naučite da izražavate zahvalnost, učite na svojim greškama i poštujete tuđu dobrotu.

Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, dobra sreća, saosećanje. Izazov je da zbog enormne širine pogleda umete da se „pogubite“ i ne vidite jasno u koje polje tačno da usmerite energiju. Predlog je da živite svoju istinu za primer drugima. Vi ste rođeni da iskusite životne misterije.

Ako živite u zgradi sa više stanova u kojoj po pravilu žive potpuno različiti ljudi, različitih stavova, sudbina i naravi – ne sumnjajte odmah u numerološki značaj brojeva. Setite se da je zgrada ista, ali da dominira broj stana u okviru nje. Ako je istinito – lepo! Ako je zabavno – jos lepše!

 

Foto: sf.houzz.com, housesignsshop.co.uk

beogradnocu.com