Kolumne, vesti, Zanimljivosti

Znate li koje značenje nosi broj vašeg stana ili kuće: Prvi deo. Kod izbora stana nema slučajnosti! Mi podsvesno biramo svoj dom–s razlogom! Numerologija otkriva energiju koja nas podupire i uči potrebnim lekcijama. Šta nas je privuklo i opredelilo za naš dom?

Ovako ćete izračunati numerološki broj vašeg stana. Poenta je da svaki broj svedete na jednocifreni. Na primer, živite u stanu broj 32, 3+2=5, numerološki broj vašeg stana je 5. On je dominantan ako živite u zgradi. Na primer, Ustanička 243, 2+4+3=9, numerološki broj zgrade je 9. Broj zgrade (9) je sporedan, ali uticajan. Znači, glavni broj je 5 jer odražava suživot, partnerske i porodične odnose, a 9 je dopunski i odnosi se na uspeh i harmoniju.

Evo i tumačanjenja:
Broj 1 predstavlja nezavisnost i početke. Podržava samorazvoj i individualnost. Izazov može biti osećaj izolovanosti kao i nezavršavanje započetih projekata. Predlog je da stalno unapređujete odnose sa drugima.

Znate li koje znacenje ima broj vaseg stana ili kuce.gif1

Broj 2 predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, saosećanje. Izazov se odnosi na preteranu osetljivost ili zavisnost od drugih. Predlog je da više slušate svoj unutrašnji glas i da proširite krug ljudi i delatnosti.

Broj 3 predstavlja čudo, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat unutrašnji i društveni život. Izazovi mogu biti prebrzo širenje, samoiscrpljivanje, kao i stav „uživaj danas – plati sutra“. Predlog je da ostanete što prizemniji, usredsredite se na brigu o sebi, a ne zaboravite ni druge.

Broj 4 predstavlja stabilnost, objektivnost, realnost, lečenje, pomoć drugima, volontiranje, zadovoljstvo na poslu. Izazov je to što posao dominira u životu i nad životom. Predlog je da poradite na životnoj ravnoteži, unutrašnjoj spoznaju sebe i da odvojite i vreme i novac za zabavu.
Tumačenje vezano za brojeve 5, 6, 7, 8 i 9 pročitajte u tekstu koji sledi.

 

Foto: emelsigns.com, homeshoppingspy.com

beogradnocu.com