Poznati, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Zoe Kidah otkrila svoj identitet.

Ana Janković, poznatija pod umetničkim imenom Zoe Kidah, pevačica grupe "Zemlja Gruva", uživala je sinoć pod svetlima Bitef Art Cafe Summer Stage-a, i pokazala još jednom pravi primerak gradske cice koja zavodljivo mami muške poglede.

letnji bitef

Fotografisano u Bitef Art Cafe Summer Stage

Zoe Kidah živi u Zemlji Gruva, a Ana živi u Beogradu. To je Anin alter ego, a koja se od njih "dve" se našla sinoć, ne možemo da utvrdimo, jer su "obe" bile vrlo pozitivne i raspoložene. Mada kako Ana kaže, Zoe je polako ali sigurno, preuzela dominaciju nad njenim identitetom, jer je uspešnija, traženija, srećnija, a i svi je više prepoznaju pod tim imenom.

letnji bitef

Fotografisano u Bitef Art Cafe Summer Stage

Koju od njih dve najviše voli suprug Predrag Radonjić, sa kojim je Zoe bila u društvu, ne znamo, ali svakako su oboje sinoć zračili dobrom energijom na nastupu Perpetuum Mobile, u Bitef Art Cafe Summer Stage-a.

letnji bitef

Fotografisano u Bitef Art Cafe Summer Stage

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda, a dotle pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com