Najave, vesti

Zoe Milano, multimedijalni umetnik koji godinama živi i radi na relaciji Milano-Beograd-Ibiza, nastavlja promociju svog multimedijalnog projekta, #IAMMADEINSERBIA Limited Edition party - Chapter II.

Zoe je godinama radila event-ove gde je pečat bio ne samo na muzici i sjajnoj zabavi, nego i talentima kroz modu, kulturu, ples, umetnost, fitness.  Na ovaj način  želi da kroz svoje vizije i odličnu zabavu napravi jedan kvalitetan show, da vas povede na put kao umetnik koji voli da predstavlja svoju zemlju i talente u svetu, ali i da sa Beogradom razmeni taj duh Milana i Ibice koji nosi u sebi.

Zoe Milano

U nedelju od 20h, sjajna energija u Ben Akiba White Lounge, uz DJ Kid Vibes (deep soul funky hit mash up), vocalist Zoe ( a uskoro i piano live) , uz zvuk električne violine Milice i već poznati Dance trio warm up: Alex JC Maria, napraviće show i sjajan provod.

Uz fenomenalne koktele, veče može da počne: - brend byMinja - Like a Cabare fashion part. Perin furniture će začiniti exhibit part ovog event-a, a salon Majoli nastavlja tradiciju za Beograđane sa svojim SPA tretmanima na licu mesta. Jednom rečju, prava uživancija u nedelju veče! Moguće je i jedno zanimljvo iznenađenje, ali nešto ćemo zadržati i za sve vas koji dođete.

Ulaz je slobodan, Ben Akiba White lounge ( second floor) . A naravno kao deo #IAMMADEINSERBIA party, nastavljamo spoj Ibice sa Beogradom noću. Dobro došli!

 

beogradnocu.com