Novi Bitefartcafe, vesti

Zoran Predin u klubu Bitef Art Cafe.

Bivši frontmen legendarnog slovenačkog rok sastava Lačni Franc, Zoran Predin, održaće dugočekivani koncert. U četvrtak 20. marta, sa početkom u 22h, pred beogradskom publikom nastupiće u klubu Bitef Art Cafe . Očekuje se zaista velika posećenost i dobra atmosfera, koja u klubu Bitef Art Cafe nikada ne izostaje.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Slovenački sastav Lačni Franc je ostavio poseban otisak u jugoslovenskoj muzici novog talasa. Bavio se i romskom muzikom i džipsi svingom, filmskom, pozorišnom i televizijskom muzikom, plivao kroz razne žanrove i aranžmane. Uvek je imao svoj prepoznatljivi i specifični zvuk.

Posle raspada ovog benda Zoran Predin, inače kantautor, nastavlja sa svojom solo karijerom pevajući hitove poput: Praslovan, Bog nima telefona, Vaterpolist, Ne mi dihat za ovratnik, Čakaj me ili Naj ti poljub nariše ustnice, koje su postale deo njegovog koncertnog repertoara, i koje će publika ovog četvrtka moći da čuje u klubu Bitef Art Cafe.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Na oduševljenje mnogih na koncertu u klubu Bitef Art Cafe publika može očekivati vremeplov kroz njegovu karijeru, uz pesme koje su obeležile generacije. Njegov specificni vokal i gitara učiniće intimni užitak uz ograničen broj Predinovih fanova, trenutkom za pamćenje i prepričavanje. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj, koji će nesumnjivo biti pravi spektakl.

Karte će biti u prodaji od srede, 12.3. u klubu Bitef Art Cafe radnim danima od 18-22h, a petkom i subotom i za vreme programa u klubu. Cena karte u pretprodaji 1000 dinara. Dodatne informacije možete dobiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Bitef Art Cafe se više od decenije trudi i uspeva da Beogradu pruži raznolik izbor dobre muzike i nastupe najboljih domaćih i inostranih izvođača. Sa vama se redovno provode i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovog sjajnog nastupa Zorana Predina, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com