Fensi Kafana, vesti

Zorica Brunclik i Kemiš večeras u kafani Fensi kafana.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović poznatiji kao Kemiš natupiće večers u kafani Fensi Kafana. Ovaj nastup za njih ima poseban značaj jer će večeras pred publikom i u društvu najbližih prijatelja proslaviti 28 godina braka. Zorica i Kemiš važe za najskladniji par na estradi, a na pitanje kako su uspeli da sačuvaj brak s obzirom na iskušenja koji njihov posao nosi sa sobom, Zorica je u jednom intervjuu rekla da njima nikada nije dosadno i da je to ključ svake uspešne veze ili braka. Profesor Marić im je, prema njenim rečima, poklonio knjigu u kojoj ima mnogo seksualnih poza, pa čak i nekih srpskih poza. Oni vode ljubav na raznim mestima, kaže Zorica, da joj to što je postala baka ni malo ne smeta da uživa u ljubanim igrama sa svojim suprugom.

Prema izjavama i najvama, a sudeći i po tome što veoma dugo nisu nastupali u Beogradu, goste kafane Fensi Kafana večeras očekuje luda noć. Zorica i Kemiš imaju sklad kako u braku tako i na nastupima tako da ljubitelji kafanskog provoda treba samo da se naoružaju dobrim raspoloženjem i pripreme za još jedan provod do jutra. Kafana Fensi Kafana je omiljeno mesto i mnogim poznatim ličnostima. Tako je fotografišući atmosferu fotograf sajta beogradnocu.com sinoć naleteo i na čuvenog glumca Bogoljuba Mitića, poznatijeg kao Đoša, nadimku koji je stekao po liku kojeg je glumio u seriji "Porodično blago". Đoša se provodio i pio u društvu prijatelja kako se kaže "za sve pare". Inače poznati boem i ljubitelj kafana veoma je čest gost jedne od najpopularnijih beogradskih kafana, kafane Fensi Kafana, tako da nije slučajno ako dođe i na večerašnji nastup Zorice i Kemiša.

Fensi Kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Pored Đoše sinoć se u kafani Fensi Kafana provodio i Miša Mijatović, čuveni harmonikaš, kompozitor i član žirija u čuvenom Pinkovom takmičenju "Zvezde Granda".

Fensi Kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Ukoliko ste raspoloženi da u kafanskoj atmosferi i ugođaju koji je jedinstven u kafani kafani Fensi Kafana uživate uz muzički spektakl "Ljubičaste dame", odnosno Zorice Brunclik i njenog supruga Kemiša, rezervišite svoje mesto na vreme. Ekipa sajta beogradnocu.com će takođe prisustvovati ovom nastupu i zabeležiti kakav provod pravi najskladniji narodnjački bračni i muzički par u Srbiji, Zorica Brunclik i Miroljub Aranjđelović Kemiš. Vidimo se ve;eras u kafani Fensi Kafana.

 

beogradnocu.com