Poznati, Stefan Braun, vesti

Folk pevačicu Zoricu Brunclik verovatno niste nikad očekivali da sretnete u popularnom klubu Stefan Braun, ali svi vi koji ste se sinoć našli na humanitarnoj večeri ovog poznatog kluba, uverili ste se u pomenuto.

braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Zorica se ovog puta pridružila i ostalim ličnostima sa naše javne scene koje svakog ponedeljka pokazuju svoju humanu stranu i pomažu onima kojima je to najpotrebnije.

braun34

Fotografisano u Klub Stefan Braun

U društvu supruga, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zorica je ovo veče poznatih u Stefan Braunu, učinila nezaboravnim. Veseli par je oduševio sve goste kluba, a Braun je sinoć posvetio veče Mladenu Stevanetiću, kome je nedavno izgorela kuća, a boluje i od karcinoma hipofize i neophodna mu je pomoć za svakodnevne terapije.

braun3

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Za odličan provod u klubu bio je zadužen i poznati beogradski DJ Oysha, koji je održavao sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih časova.

braun1

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Obavezno proverite zašto poznati obožavaju klub Stefan Braun! Budite humani i iskusite vrhunski provod! Oni koji su propustili ovu žurku, imaju prilike da se uvere u vrhunsko veče zahvaljujući našoj galeriji fotografija. Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com