Molokini, vesti

Žurka Medicinskih fakulteta u klubu Molokini.

Specijalno za vas večeras, samo u klubu Molokini, održaće se žurka Medicinskih fakulteta. Ne propustite ovo sjajno veče jer vas čekaju odlična muzika, promotivne cene pića i još mnogo iznenađenja.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Pevaće vam fantastična pevačica Daria Stanojević, a za mix pultom će se naći sjajni i svima dobro poznati DJ Alex Candy i DJ Nemanja.

Poznate pevačice Darie Stanojević sećamo se sa njenog prvog pojavljivanja na festivalu pop muzike u Vrnjačkoj banji 2010. godine i pesmom “Bezimena” kojom je osvojila 3. mesto i nagradu “Hit leta”. Ova mlada pevačica počela je muzikom da se bavi 2009. godine a upravo osvajanje nagrade na ovom festivalu dalo joj je motivaciju i podstrek da radi na svom debi albumu, koji je 2012. izasao u izdanju City records-a. Naravno, ove talentovane devojke sećamo se i kao učesnice poznatog rijaliti šou- a Farma.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Samo večeras, pored sjajne muzike i atmosfere, klub Molokini nudi vam izuzetne promocije, pa uz poručivanje flaše Absolut vodke dobićete još jednu flašu gratis.

Za one koji ne piju čist alkohol, moći će da uživaju u đus vodki za samo 150 dinara, a za istu cenu mogu da se oslade jednom dunjevačom i slatkom meduškom.

Nakon ove sjajne žurke studenata medicine, dođite i u subotu u klub Molokini jer će vas zabavljati neponovljivi Boban Radosavljević i šarmantna Ana Živković.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Noćni klub Molokini, jedan je od najlepših klubova u samom centru Beograda, a njegova ideja je da vam predstavi nešto što do sada niste videli i da zadovolji sva vaša čula. Jer ovde počinje erupcija zabave!

Nastavljamo u istom duhu sa najluđom atmosferom ove zime, samo u klubu Molokini!

U iščekivanju ove fenomenalne studentske žurke, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme. Da biste to učinili na najjednostavniji način, tu je vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com