Dragstor Play, vesti

Žurka sa plaže Meksika u klubu Dragstor Play.

Duh i muzika popularnog lounge bara “Ziggy Beach” u petak su u Beogradu na žurci "Let's be weird together".  U okviru kultnih event-a “Let's be weird together” koji se svakog petka održava u beogradskom klubu Dragstor Play, ovog petka, nastupaju gosti sa “Ziggy Beach” iz Meksika.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Pored veselih i uspešnih meksikanaca na Ziggy Beach Party-u, žurku će podgrejati specijalni gost DJ Max iz Londona, koji je ujedno i rezident pomenutih veselih žurki sa plaža Mekiska. Provod u sjajnom klubu Dragstor Play startuje tačno u ponoć, a na vama je da ne propustite ovaj spektakl.

Ukoliko propustite Ziggy Beach Party, ekipa Dragstor Play vas čeka i u subotu 21. decembra, kada je na repertoaru fenomenalno i svima već dobro poznato Dragstor veče.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Po ugledu na svetske klubove, Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Veliki broj nasmejanih hostesa trude se da svako pronađe svoje mesto i da sve protekne u najboljem redu. Ljubazni domaćini vas redovno sačekaju na ulazu splava, tako da ćete definitivno doživeti i iskusiti fenomenalno i drugačije veče od ostalih.

Zabava počinje uz dva Dj-a: Miloš Starčević i Goran Starčević, koji podižu atmosferu u visine, a sve što vi treba da uradite jeste da dođete na Novi Beograd kod Muzeja savremene umetnosti tačno u ponoć i prepustite se ritmovima najbolje muzike. Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo. Vrhunska atmosfera, haus setovi gradskih di-džejeva i domaćini Dragstor Play splava čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Uverite se u dobar provod u klubu Dragstor Play i pogledajte fotografije u našoj galeriji portala beogradnocu.com. Dok željno iščekujete grandiozni Ziggy Beach Party, prvo obezbedite sebi mesto i budite sigurni da vas ono čeka. To možete učini na najlakši mogući način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com