Najave, vesti

Žurka za Noć veštica: Kim Kardašijan, Severina, Ceca čak i katolički sveštenik - striper?

Bliži nam se sedmi po redu Go2 Halloween maskenbal, koji po svemu sudeći pretenduje da bude najveća žurka u gradu sledećeg petka. Organizatori kažu da je 3000 ljudi već kupilo ulaznicu, što je dobar znak da ćemo na ovom „Sajmu grešnika“ imati sijaset najrazličitijih maski i kostima.

Sedmi po redu tradicionalni maskenbal za Noć veštica, koji ove godine za temu ima #7grehova, 31. oktobra u BelExpo Centru okupiće ne samo najkreativnije ljude sa najuvrnutijim maskama, već i zanimljive izvođače koji će doprineti nadrealnom ambijentu.

Predstaviće vam se akrobatska grupa “Sky is the limit” koja će kroz akro balans veštinu prikazati primenjenu gimnastiku, nalik na onu zbog koje nam ispada vilica u cirkusu.

Sky is the limit

Cirkuskoj atmosferi doprineće i - mađioničar Emir koji se već 9 godina bavi magijom, hipnozom i čitanjem misli. Mađijao je na kruzerima po Americi, Meksiku, Severnoj Evropi, a 31. oktobra u BelExpo Centru pokušaće da iz grešnika izvuče i najcrnje misli.

Emir the Magician

Biće tu još sadržaja, a za sam kraj poslastica za dame: katolički sveštenik ulazi u mantiji na scenu. Ali njegovu tačku nećemo otkriti, prosto morate da je vidite. Za ženske uzdahe pobrinuće se Saša Brkić koji je striptizom po Evropi i regionu počeo da se bavi 2009. godine. Saša je poznat kao srpski prvak u slobodnom stilu.

Saša Brkić

A da ne ostanemo škrti na informacijama, pored svih detalja scenografije, predstavljamo vam i ekipu DJ-eva, koji će definitivno učiniti ovu žurku nesvakidašnjom.

GO2 HALLOWEEN 7 DJ

Za new disko i deep-house melodije biće zadužen poletni beogradski producent i dj, Danijel Čehranov, koji će otvoriti žurku. Već poznat Go2 Halloween publici sa prošlogodišnje žurke. Član izdavačke kuće i koncepta žurki Masai Warriors. Rezident je klubova Lasta, Brankow, The Tube, Mladost.

Danijel Chehranov

Odmah zatim tačno u ponoć na scenu stupa Architect, jedini inženjer arhitekture među DJ-evima u Beogradu. On će biti zadužen za RnB, Hip-hop hitove i elektronski Trap koji je neizbežan deo njegovog repertoara.

Architect

U centralnim terminima kada žurka kulminira za Dj pultom su Oysha i Dooshan, lica koja poznajete iz klubova Sound, Tube, Brankow i Lasta. Njihovi setovi će biti ni manje ni više do “feel good house music”.

Dooshan

 

Oysha

Za sam kraj Ilija Rudović aka Rudhaman, koji nam dolazi iz Crne Gore, a za vas vrti kvalitetan progresiv, ne bi li vam istrošio i ono malo snage koja će vam ostati do tada.

Ilija Rudović

Na kraju, ostaje vam samo da osmislite masku u skladu sa temom ovogodišnjeg Go2 Halloween maskenbala - sedam smrtnih grehova. Sakrijte se iza svojih grehova, nećete biti jedini.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni GO2 Halloween Maskenbal.

 

beogradnocu.com