Ona Moja, vesti

Zvezda je rođena.

Sinoć je u kafani Ona Moja počelo muzičko takmićenje pevača za "Zvezdu One Moje". I atmosfera je zaista bila sjajna. U kafani Ona Moja uz veliku podršku publike debitovali su Milica Atanacković, Miloš Smiljković i Marko Antić, njihov nastup propraćen je gromoglasnim aplauzom i ovacijama publike. Tokom meseca februara i marta svake sreda mladi i talentovani pevači imaju prilku da u kafani Ona Moja iskažu svoj pevački talenat i predstave se kafanskoj publici u najboljem svetlu.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Njihovi nastupi se snimaju i biće uploadovani na youtube kanal, tako da će njihova pesma daleko da se čuje. Nekada je kafana bila pravi put da se dođe do srca slušalaca, te kafana Ona Moja oslanjajući se na ove prave kafanske vrednosti šansu daje svim istinskim talentima čijem uspehu će zaista presuditi najbolji poznavaoci meraka, a to je kafanska publika. Pobednik će biti onaj ko bude imao najviše pregleda na youtube kanalu, kao i najveći broj lajkova na oficijalnoj fejsbuk stranici kafane Ona Moja i to nije sve, pobednika čekaju vredne nagrade i dobija mogućnost da naredne sezone peva jedne večeri u kafani Ona Moja što je sjajna stvar i velika podrška za početak jedne ozbiljne pevačke karijere.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Sinoć su kafani Ona Moja nastupali uvek sjajni Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović u pratnji Decibel benda koji pravi atmosferu kakve nadaleko nema. Bilo je veselo, emotivno i pravo kafanski, što je publika svakako pozdravila. Kafana Ona Moja se brzo upisala na listu omiljenih, kapljicu sjajnog provoda u ovoj istinski meračkoj kafani našle su i mnoge poznate ličnosti među kojima i popularni pevač Davor Badrov. Davor Badrov je poznat po pesmi ''Ja baraba, sve joj džaba'' koja je postala istinski hit i koji su mnogo mladi umetnici prepevali. Počeo je da peva kada je imao svega 15 godina, a publika ga je zapamtila po pesmama ''Jedina'', ''Helena'', ''Momačka'', ''Najdraža'' i drugim. Javnosti se približio kaoo harizmatičan i dobar pevač koji pravi sjajnu atmosferu i zato je kod mlađe populaciej odavno na listi omiljenih. Takođe ste mogli da sretnete i mladog Davora Jovanovića, pobednika Prvog Glasa Srbije, koji je veoma popularan po kafana i klubovima u Beogradu.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja nije samo pravi izbor za izlazak, ona je i jedina prava adresa za boemsko sazrevanje i upoznavanje kafanskih čari. Večeras u ovoj predivnoj kafani ugostiće vas prelapa Mirna Košanin i Miami Bend. Mirna je publici poznata kao učesnica takmičenja Zvezde Granda i njen reperoar je veoma bogat i podmiruje različite muzičke ukuse.

Izvršite besplatnu rezervaciju najdirljiivijih momenata kafanskog postojanja u kafani Ona Moja, to možete učiniti na veoma jednostavan način putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, naša galerija fotografija svedok je koliko su neprospavane noći u kafani Ona Moja fantastične, odložite i vi spavanje za kasnije i proveselite se u kafani Ona Moja.

 

beogradnocu.com