River, vesti

Slikano na Splav River

Zvezdana noć na splavu River.

Svake srede na splavu River se organizuje "Veče zvezda". Prvo u nizu tih večeri je upravo večeras, 29. Maja kada na jednom od najpoznatijih splavova u Beogradu nastupaju Željko Vasić i Marina Visković. Očekuje vas provod do zore, jer ovaj fantastični duo odlčno zna kako da oduševi publiku. Vlasnica hitova "Alisa u zemlji čuda" se na prošlom nastupu koji je održan pred kamerama u "Vip rumu" na televiziju "Pink" pojavila u providnoj crvenoj haljinici o kojoj se kasnije u domaćim tabloidima polemisalo danima. Prelepa pevačica je ponovo digla prašinu svojim izgledom i pesmama koju publika naprosto obožava. Videćemo kakvo nam iznenđenje sprema na svledećem nastupu na splavu River.

Njen kolega, vlasik hitova "Zanjiši kukovima", "Bez mislosti" i mnogih drugih takođe je na sceni neverovatan. Bar tako tvrde devojke koje dolaze na njegove nastupe. Kada su na bini, Marina i Željko prave neverovatnu atmosferu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Podsetimo, splav River je već organizovao dva sepktakularna nastupa i to Nataše Bevalac i Šaka Polumente. To su bile večeri koje su doslovno bile prepune gostiju, a ništa manje iako je radni dan se ne očekuje ni ove srede. Budite deo najboljeg provoda na Balkanu i rezervišite svoje mesto na vreme jer je najavljeno da će splav ponovo biti prepun, što se i očekuje kada nastupaju Marina Visković i Željko Vasić.

Splav River

Slikano na Splav River

splav river

Slikano na Splav River

Pogledajte kako je bilo prethodnih večeri na splavu River koji su posetili fotografi sajta beogradnocu.com i zabeležili neverovatnu galeriju slika. Dođite da budete deo fotograija koje  oslikavaju ono po čemu je Beograd jedinstven na Balkanu, po najluđem noćnom provodu.

 

beogradnocu.com