Fensi Kafana, vesti

Zvezde estrade samo u Fensi Kafani.

Velikan srpske muzičke scene, Marinko Rokvić prošle nedelje je održao svoj nastup u popularnoj Fensi Kafani. Iste večeri, Rokviću se pridružila koleginica Vesna Zmijanac koju je kafanski merak toliko obuzeo da se u jednom momentu i sama latila mikrofona.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Poznata pevačica je ovog puta došla u Fensi Kafanu da se zabavi i uživa kao gost, s obzirom da je svojevremeno u ovoj kafani nastupala radno svakog četvrtka. Pošto je Fensi Kafana već uveliko poznata po najboljem kafanskom provodu , Vesna Zmijanac koristi svaku priliku da je poseti i u slobodno vreme, kao i mnoge druge poznate ličnosti.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fensi Kafana poznata je po tome što, pored poznato dobre atmosfere, uvek izlazi u susret svojim gostima i trudi se da im noć protekne savršeno! Ko je propustio prošli četvrtak, večeras će moći da uživa uz fenomenalnu Jami, koja već mesecima unazad “puni” Fensi Kafanu i pravi veselje na svoj jedinstven način. Petak je rezervisan za izvanrednu Katarinu Živković i Fensi Bend, dok se subotom ori fantastičan glas Nenada Cvijetića i lepe Sanele.  Kraj vašeg vikenda obeležiće neponovljivi Kosmajac i Andreana Čekić.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Idealan način da uživate tokom radne nedelje, jeste da posetite najbolju prestoničku kafanu. U Fensi Kafani za vaš provod zaduženi su najbolji pevači, muzičari i najveseliji gosti. Osoblje kafane vam poručuje: “Svi ste dobrodošli... da zajedno igramo, plešemo, pevamo i pijemo!”

Naša galerija fotografija svedoči o fascinantnom provodu u Fensi Kafani. Pogledajte i uverite se u najbolje kafanske noći u Beogradu. Rezervacije za sva najavljena dešavanja možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite najbolji nedeljni provod u Fensi Kafani!

 

beogradnocu.com