Ona Moja, vesti

Zvezde Granda su pronašle omiljeno mesto, a vi?

Da je kafana Ona Moja mesto sa najboljim provodom, možete saznati ukoliko je posetite što pre.

Naime ovog vikenda, tačnije u petak veče, jedan od gostiju One Moje bio je i pevač “Zvezde Granda” Petar Mitić koji itekako uživao u svojim boemskim noćima.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Pored toga što vredno radi, uspeva da se malo opusti i poseti najbolja beogradska mesta za provod. Petar je već dve godine u ljubavnoj vezi sa Ivanom Pavković, odnedavno žive zajedno, a šuška se da će i oni ubrzo organizovati svadbeno slavlje. Ali dok ne dođe do “velikog dana”,

Petar uživa u momačkom životu i prepušta se svim čarima kafanskog provoda. Tako je u petak Petar bio deo dobre atmosfere koju su priredili šarmantna Mirna Košanin i Miami Bend, nastupajući u popularnoj kafani Ona Moja. Mada i Petar nije ostao ravnodušan na ovaj duo, pa se i on dohvatio mikrofona i zapevao sa kolegama.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

A ukoliko vi želite da proverite zašto je kafana Ona Moja jedna od najpopularnijih, dođite večeras, odnosno 2. marta, kada će vas zabavljati već svima dobro poznati Džoni i Workersi. Ne propustite ovu žurku, jer je nedelja definitivno idealan dan da proverite zbog čega kafana Ona Moja predstavlja vodeće mesto u Beogradu kada je ovakav tip provoda u pitanju.

Ono što kafanu Ona Moja izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše. Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Ona Moja jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Kad je muzika u pitanju možete čuti sve.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Svakog utorka vas zabavlja Marko Bulat, da bi vas Žile Hram sutradan svojim glasom držao do četvrtka kad nastupaju Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović. Petkom vlada Mirna Košanin i fenomenalni Miami Bend, dok je subota u znaku Acoustic Benda.

Ovakav program i kafana je najbolja kombinacija i vaš izbor kada požellite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

Zašto se mnogo poznatih ličnosti kao i Petar Mitić provode u kafani Ona Moja proverite i sami. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Ona Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com