Štikla i Burence, vesti

Zvezde Gra(n)da.

Prepustite se uživanju u jednom jedinstvenom, kvalitetnom i drugačijem mestu od ostalih – kafani Štikla i Burence! Ova kafana na Vračaru, pruža neverovatnu uslugu i savršen je izbor za prave ljubitelje boemskog načina života. Naime, ukoliko uživate u ambijetu starih beogradskih kafana i ukoliko umete da osetite pravi boemski duh, kafana Štikla i Burence postaće vaš drugi dom. Kafana Štikla i Burence je jako brzo dostigla veliku popularnost i postala jedna od najposećenijih mesta za noćni provod u našoj prestonici, a svoje ime stavila u red najboljih kafana u Beogradu.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U petak 24. januara u kafani Štikla i Burence, pevaće vam Miroslav Mirče Radulović.  Mirče Radulović takmičar je Zvezde Granda, a muzikom je počeo da se bavi još kao mali, svirajući po dečijem sintisajzeru. Pokazivao je talenat i ljubav prema muzici, koji je danas u potpunosti evidentan. Taj mali, talentovni dečak, danas je zreo pevač, neverovatnih muzičkih kvaliteta i performansa, koji se bori za svoje mesto među zvezdama.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Prvi singl “Fatalna” snimio je 2009.godine, i to mu je trenutno jedina lična karta. Danas nastupa po kafanama, klubovima i diskotekama u Srbiji, a publika ga uvek dočeka ogromnim odzivom. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih, turbo folk pesama. Jasno je, da opus ovog mladog umetnika i mogućnost da interpretira sve muzičke žanrove ukazuju na njegov izvanrednan talenat, koji će tek u predstojećem periodu doći do izražaja.

Subota 25. januar, rezervisana je za nastup Nevene - Nency, koja će napraviti sjajnu atmosferu i pravi boemski provod u kafani Štikla i Burence. Obećavamo vam da ćete celo veče đuskati i pevati, jer muzika u kafani Štikla i Burence je uvek takva, da prosto pokrene čoveka i probudi svaki ritam u njemu.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Dođite da se uverite zašto svi pričaju o kafani Štikla i Burence i zašto se gosti iznova njoj vraćaju. O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Rezervišite što pre svoje mesto – putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com