Najave, vesti

Zvezde Tomorrowland-a na Serbia Wonderland-u.

Najpoznatiji festival elektronske muzike na svetu, sa svojom raskošnom scenografijom i bogatim line up-om, ugostiće i zvezde koje će srpska publika imati prilike da čuje na ovogodišnjem spektakularnom Serbia Wonderland  Open Air Festivalu, 20. i 21. juna u Beogradu. Deo line up-a sa Open Air Festivala, među kojima Omnia, Sean Tyas, Ibranovski i Jorn van Deyhoven, nakon nastupa na Serbia Wonderland-u odlazi u Belgiju, kako bi stali pred publiku čuvenog Tomorrowlanda.

Serbia Wonderland Open Air Festival je za prilično kratko vreme postao jak festival, koji u svom line up-u ima imena koja će se naći na čuvenom Tomorrowland-u. To smo uspeli zahvaljujući ogromnoj podršci publike, koja je pokazala da zaista želi da se nešto drugačije napravi i zaživi kod nas. Uz ovakvu podršku , verujemo da će priča o Serbia Wonderland Festivalu  iz godine u godinu ići samo uzlaznom putanjom“, ističu iz Jungle Tribe-a.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za Serbia Wonderland Festival. Cena karte je samo 1200 dinara, a plaćanje je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

 

beogradnocu.com