• Strahinjića Bana 47
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Deep House / Disco
  • 250 Ljudi

Program bara

ČETVRTAK 23. Februar
DJ Night

PETAK 24. Februar
DJ Ike

SUBOTA 25. Februar
Bend Hristina

NEDELJA 26. Februar
DJ Night

PONEDELJAK 27. Februar
DJ Night

UTORAK 28. Februar
DJ Night

SREDA 01. Mart
DJ Night

Jimmy Woo u Strahinjića Bana 47 je fantastično mesto koje će obožavati svi poklonici urbanog provoda. Zanimljivo je napomenuti da je bar dobio ime po kinesko-američkom strip junaku, koji je pandan Džejmsu Bondu. Reč je o konceptu lounge bara koji je svojom pojavom na veoma lep i specifičan način obogatio ugostiteljsku ponudu centra prestonice.

Jimmy Woo radi od 09:00h do 00:00h, a vikendom do 01:00h i može da ugosti 250 ljudi, koji pored savremenog enterijera, koji se temelji na izvanrednom dizajnu svoje goste može da iznenadi i zadovolji savršeno uklopljenim menijem i fantastičnom muzikom. Gosti različitih afiniteta, vrhunsko zadovoljstvo upozneće baš u ovom baru. Specijaliteti japanske, azijske i internacionalne fusion kuhinje su savršeni i preukusni i dok budete uživali u njima osećaćete se posebno.

Na meniju se, između ostalog, nalaze se i originalne suši rolnice, stejkovi, nudle, ali i najukusniji burgeri i paste. Bar Jimmy Woo nudi raznovrsni asortiman italijanskih, španskih i francuskih vina, viskija i burbona, šampanjaca, koktela, kao i sokova i toplih napitaka. Prostor se sastoji iz dve namenske celine koje se skladno uklapaju zahvaljujući modernom i prelepom enterijeru koji je dizajniran upravo tako da vam pruži predivan i neponovljiv osećaj, za koji ćete želeti da vas nikada ne napusti. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a od srede do subote, u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, kao i new i space disco.

Imaćete priliku da uživate u vrhunskim setovima, koji će svaki vaš boravak u baru Jimmy Woo učiniti neponovljivim. Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti vašu svakodnevicu. Skeniranjem naslovne strane menija putem pametnih mobilnih uređaja moguće je preuzeti i mobilnu aplikaciju restorana koja sadrži informacije o aktuelnim dešavanjima, promocijama i meniju, kao i galeriju fotografija. Požurite i upoznajte se sa jednim od najlepših i najmodernijih barova u gradu, verujte, čeka vas iskustvo koje će vam promeniti život.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Jimmy Woo

Mapa - Jimmy Woo

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed