• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 02:00h
  • Deep House / Pop
  • 400 Ljudi

Program bara

SUBOTA 27. Maj
Pure Pleasure with Twilightz

NEDELJA 28. Maj
Play All Day

PONEDELJAK 29. Maj
Play All Day

UTORAK 30. Maj
Play All Day

SREDA 31. Maj
Play All Day

ČETVRTAK 01. Jun
Play All Day

PETAK 02. Jun
Nenad Cvijetić

Splav Play nalazi se na Ušću, kod Muzeja Savremene Umetnosti, i predstavlja jednu novu eru za beogradske lokale jer će ovakva mesta, sigurni smo, postati trend.

Splav Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala.
Splav Play nudi vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje koje je uvek spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

Ovde možete uživati u specijalitetima i kulinarskim umećima dalekog Istoka, u širokoj paleti pića i najboljem pogledu na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad.

Splav Play je zaista All Day (celodnevna) zabava, i na njemu možete provesti ceo dan - od rane jutarnje kafe uz kontemplaciju reke i igre svetlosti na zidinama Beograda i laid-back DJ set, preko opuštenog poslovnog ručka uz selekciju sušija, makija i slasnih tempura, pa sve do dramatičnih zalazaka i vrelih ritmičkih noći začinjenih koktelima.

Splav Play nudi koncept 3 u 1. Ovo je jedinstveni plutajući koncept- kafe-klub-restoran, i to sve na reci! Pa ima li lepšeg načina da provedete leto u Beogradu, ako ne na splavu Play?  Splav Play je idealan za izlaske i zalaske sunca uz najlepše koktele, house Dj setove, chillout i nedeljni brunch. Za noć, jutro i dan...za sve!

Splav Play je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi, postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu , ili se jednostavno prepustili uživanju.

Izbor mesta na splavu Play je veliki, od separe, visokih i niskih sedenja, do barskih stolova, pulta i šanka. Ono što je bitno je to da na splavu Play ima mesta za sve, a kad jednom dođete, poželećete uvek da se vraćate. Energija kakvu poseduje splav Play potpuno će vas opčiniti jer je retka u današnjim lokalima, a Play je jedinstven upravo zbog toga.

Splav Play radi od 10h pa sve do dva sata iza ponoći, a kapacitet ljudi je 400.  Na ušću reka, kod Muzeja Savremene Umetnosti, dođite i uverite se zašto je "igra" sastavni deo života svakog čoveka. Nemojte više čekati - Let's Play!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Play

Mapa - Splav Play

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed