• Milana Rakića 131
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk / Ciganska
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Dionis nalazi se na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 131. Kafana Dionis je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike.

U sam enterijer kafane Dionis uložen je veliki trud jer, na prvi pogled ne izgleda kao klasična beogradska kafana već ekskluzivni klub. Iako je pojedini nameštaj od drveta u prirodnoj boji, detalji na zidovima, slike, svetla, kožne garniture, pultovi, čine kafanu Dionis daleko elegantnijim lokalom u odnosu na ostale kafane u gradu. S obzirom na to, odaje se utisak da je u čitav ambijent uloženo mnogo truda i vremena.

Kafana Dionis otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala.

Kapacitete kafane Dionis je oko 200 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju. Naravno, parking za vaše četvorotočkaše je obezbeđen, tako da nemate nikakvih briga kad odlučite da dođete u ovu kafanu.

Kafana Dionis nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na cigansku i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

Na repertoaru kafane Dionis muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji izvode svaku moguću pesmu za merak i dušu, pa i one koje u životu niste čuli, a sigurni smo da će vam se svideti. Pevači i bendovi kjoji nastupaju u kafani Dionis su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Svako veče će vas zabavljati najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru kafane Dionis sa naravno, mogućnošću naručivanja pesama za svakoga.

Provedite nezaboravne trenutke u kafani Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu a menadžment kafane će se potruditi da vam ugodi na sve moguće načine. Najpovoljnije cene pića i najbolja muziku za sva vaša čula se podrazumeva. Dođite u kafanu Dionis i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Dionis
Average rating:  
 2 reviews
 by Mia

Kada ćete prestati da maltretirate narod svojim iživljavanjem svaku noć??? Ovo je samo za prijavu nadležnima!!!

 by Dany

Provod do jutra


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Dionis