• Bul. Vojvode Mišića 12
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Program kafane

UTORAK 27. Septembar
Ana Bekuta i Filip Mitrović

SREDA 28. Septembar
Aleksandra Bursać i Miloš Brkić

ČETVRTAK 29. Septembar
Ljubomir Perućica i Nađa Golubović

PETAK 30. Septembar
Boki Jevtić i Silver Band

SUBOTA 01. Oktobar
Vlada Grujić, Nikola Petković i Snežana Matić

NEDELJA 02. Oktobar
Nemanja Staletović i Jelena Gerbec

Kafana Stara Pesma je otvorena krajem 2012. godine. Za jako kratak period postojanja postala je jedan od vodećih ugostiteljskih objekata ovog, sve popularnijeg tipa provoda u prestonici zabave.

Nalazi se u samom srcu Beograda, u ulici Bulevar Vojvode Mišića broj 12, između Home Center Eurosalon-a i ulazne rampe na Beogradski sajam, na mestu nekadašnjeg restorana Bolero.

Kafana Stara pesma je koncipirana tako da se sastoji iz praktično dva dela koja koja zajedno čine jednu kompaktnu celinu. U jednom delu se nalazi bina, dok se u drugom delu nalazi šank i prelep kamin koji provod u ovom delu čini još autentičnijim. Kafana poseduje male, srednje i velike stolove za sedenje, kao i originalnu burad, što znači da svako može da pronađe svoj pravi idealni kutak.

U kafani Stara Pesma su gostovala mnoga istaknuta muzička imena iz folk branše, a svakako neka od njih su Vesna Zmijanac i Mira Škorić.

Kafana Stara Pesma radi peta dana u nedelji, u periodu od 22h do 04h. Pored veoma profesionalnog osoblja i besprekorne usluge, kafana Stara Pesma se može pohvaliti veoma pristupačnim cenama pića. Zato ne propustite priliku, da svratite u jednu od najpopularnijih kafan u Beogradu, i uverite se u nezaboravan provod, kakav ona pruža.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Stara Pesma

Mapa - Kafana Stara Pesma

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

instagram feed