Kafana Stara Pesma Beograd - Rezervacije 063 343433 | Beograd Noću

call centar / rezervacije :   063 34 34 33, 063 33 33 44 - Viber/WhatsApp

online rezervacije

Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma je otvorena krajem 2012. godine. Za jako kratak period postojanja postala je jedan od vodećih ugostiteljskih objekata ovog, sve popularnijeg tipa provoda u prestonici zabave.

Nalazi se u samom srcu Beograda, u ulici Bulevar Vojvode Mišića broj 12, između Home Center Eurosalon-a i ulazne rampe na Beogradski sajam, na mestu nekadašnjeg restorana Bolero.

Kafana Stara pesma je koncipirana tako da se sastoji iz praktično dva dela koja koja zajedno čine jednu kompaktnu celinu. U jednom delu se nalazi bina, dok se u drugom delu nalazi šank i prelep kamin koji provod u ovom delu čini još autentičnijim. Kafana poseduje male, srednje i velike stolove za sedenje, kao i originalnu burad, što znači da svako može da pronađe svoj pravi idealni kutak.

U kafani Stara Pesma su gostovala mnoga istaknuta muzička imena iz folk branše, a svakako neka od njih su Vesna Zmijanac i Mira Škorić.

Kafana Stara Pesma radi peta dana u nedelji, u periodu od 22h do 04h. Pored veoma profesionalnog osoblja i besprekorne usluge, kafana Stara Pesma se može pohvaliti veoma pristupačnim cenama pića. Zato ne propustite priliku, da svratite u jednu od najpopularnijih kafan u Beogradu, i uverite se u nezaboravan provod, kakav ona pruža.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Stara Pesma

Program - Kafana Stara Pesma

  • Vlada Grujić, Nikola Petković i Snežana Matić

  • Nemanja Staletović i Ivana Pavković

  • Meda i Ivana Bojanović

  • Sloba Vasić i Gorana Babić

  • Miloš Brkić i Aleksandra Bursać

  • Ljuba Perućica i Nađa Golubović

  • Boki Jevtić i Silver Band

Galerije - Kafana Stara Pesma / prikaži sve galerije kafane

Vesti - Kafana Stara Pesma / Prikaži sve vesti kafane

Mapa - Kafana Stara Pesma