Klub Dragstor Play - Rezervacije na 063 34 34 33 | Beograd Noću

call centar / rezervacije :   063 33 33 44, 063 34 34 33, 062 34 34 33

online rezervacije

Klub Dragstor Play

 • Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
  BeogradNovi Beograd
 • 00:00h - 04:00h
 • Disco / House
 • 700 Ljudi

Klub Dragstor Play. Na mestu letnjeg splava Play, kod Muzeja savremene umetnosti na Ušću, otvoren je novi zimski klub u Beogradu pod nazivom Dragstor Play. Splav Dragstor Play je zimski klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play.

Ako je neko mislio da će ova zima biti najhladnija u poslednjih nekoliko decenija, prevario se! Splav Dragstor Play će nas ove zime zagrevati, pa nemojte propustiti priliku da dođete i vidite zašto se klub Dragstor Play razlikuje od drugih.

Splav Dragstor Play je zimski klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi petkom i subotom kao klub od ponoći do 04h.

Splav Dragstor Play zajedno otvaraju glumci i braća Bane i Sergej Trifunović i maneken Vlada Vuksanović.

Po ugledu na svetske klubove, splav Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu.

Veliki broj nasmejanih hostesa trude se da svako pronađe svoje mesto i da sve protekne u najboljem redu. Ljubazni domaćini vas redovno sačekaju na ulazu splava, tako da ćete definitivno doživeti i iskusiti fenomenalno i drugačije veče od ostalih.

Zabava počinje uz dva Dj-a: Miloš Starčević i Goran Starčević, koji podižu atmosferu u visine,a sve što vi treba da uradite jeste da dođete na Novi Beograd kod Muzeja savremene umetnosti tačno u ponoć i prepustite se ritmovimanajbolje muzike.

Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo. Vrhunska atmosfera, haus setovi gradskih di-džejeva i domaćini Dragstor Play splava čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing.

U prepunom klubu Drugstor Play izdvajaju se i brojna poznata lica koja ovde dolaze, među kojima su Vuk Brajović, Milorad Čavić, Milka Forcan
Posebnu pažnju privukao je Diego Leon, legenda kultnog španskog ostrva zabave, zaštitno lice kluba “Amnesia” na Ibici i prestižnog “Cavalli” u Dubaiu, koji je bio na otvaranju splava.

Splav Dragstor Play je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta. Atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala, vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

Splav Dragstor Play je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi (ušće) postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Dragstor Play

Program - Klub Dragstor Play

 • Goran Starčević i Ike

  Goran Starčević i Ike

 • Miloš Starčević, Oysha i Marko

  Miloš Starčević, Oysha i Marko

Galerije - Klub Dragstor Play / prikaži sve galerije kluba

Vesti / Prikaži sve vesti

Oaza hedonizma | Absinthe Bar

Absinthe Bar, Najave, vesti • 4. mart 2015.

Absinthe Bar

Još uvek niste odlučili gde ćete u provod? Mi smo tu da vam pomognemo! Ukoliko ste raspoloženi za nešto drugačije, vaš omiljeni portal za noćni život Beograda vam preporučuje Absinthe Bar.…

Mapa - Klub Dragstor Play