• Nemanjina 4
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 05:00h
  • Disco / House / R'n'B / Hip Hop
  • 450 Ljudi

Program kluba

PONEDELJAK 27. Mart
Celebrity Night - Inspiracija Bend

UTORAK 28. Mart
Dizel party

SREDA 29. Mart
Girls are gonna get wild

ČETVRTAK 30. Mart
Sky High - Hip Hop & RnB

PETAK 31. Mart
HANG on Until the Party is OVER

SUBOTA 01. April
Saturday night fever - DJ Boško Pešić & DJ George

NEDELJA 02. April
Sunday Beat

Enterijer

Klub Stefan Braun se nalazi nadomak glavne železničke stanice na adresi Nemanjina 4. Stefan Braun je po mnogo čemu jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije. Klub Stefan Braun je jedini klub u gradu koji se nalazi na 9. spratu i u koji ulazite direktno iz lifta.

klub stefan braun ekipa

Vrata kluba su prvi put otvorena, sada već davne 2002. godine. Vrlo brzo nakon otvaranja zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije koja je vladala u klubu klub zauzima jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda. Ta ista pozitivna energija od pre deset godina i dan danas vlada klubom. Veliki šank na sredini kluba je glavno mesto dešavanja. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja, kada i većina gostiju, pretežno atraktivne devojke, oskudno odevene, završe igrajući na šanku.

klub stefan braun zurka

Danas klub Mr. Stefan Braun predstavlja klub urbane orijentacije, sa modernom koncepcijom rada, u rangu najboljih klubova u svetu i sa širokom ciljnom grupom gostiju. Tim kluba čini preko pedeset ljudi sa velikim clubbing iskustvom koji se trude da zabavu podignu uvek na još viši nivo. Zahvaljujući svemu tome klub Mr. Stefan Braun je jedan od retkih klubova u Beogradu koji rade 7 dana u nedelji. Pored raznovrsnog muzičkog programa klub se odlikuje i organizovanjem raznovrsnih tematskih žurki, od kojih su neke i humanitarnog karaktera kada za šankom rade poznate ličnosti i kada se sakuljaju dobrovoljni prilozi za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija.

klub stefan braun barmen

Jako popularni dani u Stefan Braunu su četvrtak kada se sluša RnB i petak koji je rezervisan za retro house hitove, a definitno najpopularniji dan je utorak i muzika iz devedesetih. Pored tog jako je interesantno i veče poznatih ponedeljkom kada se skupljaju prilozi za humanitarne akcije, kao i specijalna žurka nedeljom za ljubitelje malo tvrđe elektronske muzike pod nazivom Sunday Beat.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Stefan Braun

Mapa - Klub Stefan Braun

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed