Hodač, vesti

Najbolji su dani u Hodač kafani.

Idealan način da provedete ovaj poslednji dan u nedelji jeste da posetite kafanu Hodač. Uz pristupačne cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuju vas najbolji zvuci tambure u gradu.

Kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije! Svake nedelje centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Hodač. Koncipirana tako da loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru pažnje, ova kafana vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom.

Iz nedelje u nedelju starogradska muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra.

Kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Samo večeras budite pravi boem uz neverovatnog Iliju i Bogdana, iskusne muzičare koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim. Svako veče ovaj duo priredi maksimalnu zabavu, a noć se završava iščekivanjem naredne nedelje.

Uostalom, dokaze vrhunskog provoda u ovoj kafani možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Hodač i spajajući posao i zadovoljstvo beleže vaše najlepše i najinteresantnije momente prestoničkog provoda.

Kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervacije za večerašnji provod sa Ilijom i Bogdanom uz starogradsku muziku, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Hodač, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com