Blaywatch, vesti

Provedite Novogodišnju noć na splavu Blaywatch.

Ukoliko još niste odlučili gde ćete otići za doček Nove godine, vaš omiljeni portal beogradnocu.com je tu. Dočekajte Novu 2014. godinu na ovom, sada kompletno renoviranom splavu, koji predstavlja najopremljeniju i najbolju diskoteku na vodi - splavu Blaywatch! Za najbolje Novogodišnje raspoloženje, zadužen je fenomenalni White City Bend koji vam garantuje odličnu atmosferu i vrhunski provod.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

U cenu karte na splavu Blaywatch je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija stranih i domaćih pića. Na to dobijate i jednu flašu stranog žestokog pića po izboru uz svako rezervisano visoko sedenje i dve flaše stranog žestokog pića po izboru uz svaki rezervisani separe. U pitanju su pića Ballantine's, Johnny Walker, Absolut, Smirnoff, Two Fingers, Olmeca, Campari, Baileys i Jager.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ukoliko želite da rezervišete barski sto, cena karte je od 25 € . Uslov za rezervaciju barskog stola je minimalno kupljenih 5 karata. Za visoko sedenje, cena karte se kreće od 90 € u zavisnosti od položaja. Uslov za rezervaciju visokog sedenja je minimalno kupljenih 5 karata. Ukoliko želite da rezervišete separe, cena karte je od 150 €, takođe u zavisnosti od položaja. Uslov za rezervaciju separea je minimalno kupljenih 10 karata. Mape možete pogledati na našem sajtu.

Prilikom svake rezervacije i bilo kog mesta u klubu, stičete mogućnost da birate koja flaša žestine će vas čekati za vašim stolom. Za barskim stolom možete birati jednu flašu domaćeg pića po izboru (uz simboličnu doplatu od 10 eur flaša stranog pića), za visokim sedenjem jedna flaša stranog pića po izboru i za separeom dve flaše stranog pića po izboru (Ballantines, Johnny Walker, Smirnof, Absolut, Two fingers, Beefeter gin, Martini...). Separe 3, separe 4, separe 5, separe 6 i separe 7 dobijaju jednu flašu stranog žestokog pića po izboru.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Za Novogodišnju noć na sjajnom Blaywatch-u, po niskim promotivnim cenama će se prodavati energetska pića, ekskluzivna žestoka pića i likeri (Jack Daniels, Chivas Regal, Bejlis, Campari) i šampanjci (Moet i La marchesina).

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć na splavu Blaywatch, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu bilo da živite u inostranstvu ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com