Hodač, Najave, vesti

Zarakijajmo zajedno.

Tradicija ispijanja rakije seže čak do perioda kada je ovo tako voljeno i ukusno piće i nastalo. Prema nekim spisima i stari Sloveni su na naše prostore pristigli pripiti od jedne od najslađih rakija, a to je medovača.

Kafana Hodač-rakije

 Fotografisano u Kafana Hodač

Vaša omiljena kafana Hodač ima vrlo bogatu ponudu rakija, tako da u svim njenim svojstvima, a znalci kažu da je ona ima terapijsko dejstvo, da je dobra protiv reume i stresa i na posletku da li voleli ljute ili slatke rakij ima fantastičan ukus, možete uživati kroz deset ukusa. Voleli kasjijevaču, dunjevaču, limunovaču, medovaču, višnjevaču, majmunovaču, malinovaču, kupinovaču, rakiju od narandže ili rakiju od kivija, kafana Hodač ima odgovor na sve vaše rakijske zahteve.

DSC_0817-16

Fotografisano u Kafana Hodač

Za svaku od ovih rakija vezane su razne anegdote, priznaćete i vaši najbolji izlasci neretko su počeli baš rakijanjem i završili se kao nezaboravni. Bilo kako bilo rakija je sastavni deo kako naše tradicije, tako i feneomanalnih izlazaka, a kafana Hodač za sve ljubitelje ovog fantastičnog pića uvek izlazi u susret fantastičnim cenama. Većina ljubitelja rakije, slaže se da je po jedna čašica odlična za svaki dan, a kada se glasa o tome koji su ukusi najbolji mišljenja su podeljena, međutim jedan od ukusa poslednjhih godina izaziva veliku pažnju, a to je čuvena rakija od banana, među "rakijašima" poznata kao majmunovača.

kafana Hodač-rakije

 Fotografisano u Kafana Hodač

Priča se da je to rakija od koje nikada ne boli glava, ima egzotičan ukus i miris i za mnoge ljubitelje ovog fantastičnog pića ona je izbor broj jedan, a idejni tvorac ove fenomenalne rakije je Zlatko Sremčević iz Buđanovaca. Kafana Hodač svojom rakijskom ponudom postala je neizostavni deo svakog vašeg izlaska, u ovoj kafani pored odličnih rakija svakodnevno možete uživati uz odličnu staogradsku muziku koja se fantastično slaže sa svim rakijskim ukisima. Kako god hodali posle ovog fantastičnog pića u kafanu Hodač ćete se uvek vratiti po još, jer vas na ovom mestu, posebno uz rakiju čekaju nezaboravni, neponovljivi i jedinstveni doživljaji, zato izaberite jedan od svojih omiljenih ukusa, a može i više i nazdravite svim fenomenalnim provodima koji vas čekaju u kafani Hodač. Živeli!

kafana Hodač-rakije

Fotografisano u Kafana Hodač

Mi smo redovni posetioci kafane Hodač, što zbog rakije, što zbog odličnog provoda. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com