Stara Pesma, vesti

1. rođendan kafane Stara Pesma.

Popularna prestonička kafana Stara Pesma će u ponedeljak 9. decembra obeležiti svoj prvi rođendan, i to pravim spektaklom. Pored toga što će proslava trajati čitave nedelje uz izvanredan muzički repertoar, kafana Stara Pesma vam je pripremila mnoga iznenađenja.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Naime, povodom rođendana kafane Stara Pesma u istoj vas očekuje mnoštvo interesantnih dešavanja. Moći ćete da uživate uz izložbu fotografija "Sva ta Pesma" fotografa Dobrice Mitrovića, kao i izložbu dizajna "Vaša Pesma" dizajnera Veljka Jovanovića. Takođe vas očekuje veliki broj zvezda sa naše muzičke scene, koji će svojom muzikom upotpuniti vaš provod, kao i mnoštvo gostiju iz javnog života, koji se inače rado provode u kafani Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Rođendansku nedelju otvoriće Džoni Jakovljević i Workersi, koji će nastupiti u ponedeljak. Međutim, ni to nije sve! Kafana Stara Pesma je pripremila i poklone za svakoga ko bude posetio ovo izvanredno prestoničko boemsko mesto, kao i preukusnu rođendansku tortu!

U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju. Fotografije iz naše galerije nesumnjivo će vam preneti delić atmosfere koji će vas inspirisati da budete deo Stare Pesme.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

A da vi ne biste propustili rođendanski spektakl rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života.

 

beogradnocu.com