Kolumne, Razno, vesti

10 iznenađujućih stvari koje su muškarcima seksi.

Ako mislite da svom muškarcu niste privlačne kad ste u trenerci i bez šminke, razmislite ponovo. Evo par stvari koje vaš muškarac obožava na vama, a da vi niste ni svesne.

1. Kada ste bez šminke. Žene troše puno para na šminku, a i vreme da bi izgledale lepo. Ali vaš muškarac misli da ste najlepše bez trunke šminke.

2. Kada imate stomačić. Iako svi vole lepe trbušnjake, nema ništa više seksi na ženi od njenog prirodnog stomačića.

3. Vaše bore. Bore smetaju ženama, više nego muškarcima. Bore pokazuju iskustvo, a muškarci to vole.

4. Kada ga zovete u pola noći pijane. 3 sata ujutru je, sa drugaricama ste u gradu, a vi zovete svog dečka da mu kažete koliko vam nedostaje i koliko ga volite.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

5. Kada volite da pijete pivo. Nema ništa više seksi, nego žena koja voli pivo .

6. Male grudi. Mlade grudi su uvek bile odraz fizičkog zdravlja i mladosti.

7. Kada ne nosite uparen veš. Žene imaju tendenciju da uparuju veš, a muškarci vole da vas uhvate nespremne u rasparenom vešu.

8. Kada hodate bose, jer su vas štikle nažuljale. Štikle zaista na ženi stoje fantastično, ali posle noći provedene u klubu na njima, neće se baš osećati tako. Bose noge aludiraju na golotinju.

club 94 (2)

Fotografisano na Splav Club 94

9. Kada ne umete da ispričate vic. Nalazite se u njegovom društvu i hoćete da se uključite i pokušavate da ispričate vic, ali vam ne ide.

10. Kada spavate u širokoj odeći. Umesto da spavate u seksi neudobnom negližeu, uzmite samo široku majicu i bokserice za promenu.

 

beogradnocu.com