Dragstor Play, Freestyler, Kolumne, River, vesti

10 saveta za klabing.

Iako klabing deluje veoma jednostavno, činjenica je da zahteva mnogo truda i ulaganja. Toliko toga može krenuti po zlu, počevši od "nemam šta da obučem" momenta, do Tantalovih muka prilikom pokušavanja da se ostane budan. Da se ne biste našli u problemu, evo par saveta o klabingu.

1. Razmislite da li vam se uopšte izlazi. Ako je vaš odgovor ne, onda je to još veći razlog da zapravo izađete. Svoje raspoloženje garantovano nećete popraviti u pidžami, uvijeni u staro ćebe.

2. Pozovite prijatelje. Ali pažljivo! Možda vaš najbolji prijatelj i nije najbolja osoba za klabing. Ne morate da se osećate loše zbog toga. Pozovite one sa kojima volite da pijete, plešete i da se opustite.

3. Sledeći korak je biranje mesta za provod. To je ujedno i najjednostavnije, jer će se za to pobrinuti vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com

splav River

Fotografisano na Splav River

4. Kada ste odabrali klub, valja odlučiti i kako ćete se pojaviti. Devojke, nije sporno da treba izgledati izazovno, ali nikome nećete biti privlačne ukoliko obučete nešto u čemu nećete moći da igrate, sedite ili (po)stojite. Dakle, obucite nešto što ističe vaše atribute, ali u čemu se osećate prijatno. Momci, takođe! Sa casual varijantom nećete pogrešiti. I parfem. Bez parfema nikud.

5. Momci takođe ne bi smeli da zaborave na sređenu frizuru i bradu, dok devojke moraju posebno da obrate pažnju na šminku. Jedino što možete pogrešiti sa šminkom je da sa njom preterate. Tako da: umereno!

6. Udobna obuća! To je to. Neka bude udobna i neka vam ide uz garderobu. Sve drugo je manje važno. Ipak treba izdržati čitavu noć na nogama.

Dragstor Play cipele

Fotografisano u Klub Dragstor Play

7. Kada stignete u klub i pronađete svoje mesto, dobra ideja je da se dogovorite sa prijateljima kada ćete napustiti klub, u slučaju da se pogubite provodeći se.

8. Radite ono što vam prija. Igrajte, ali ne insistirajte da svi igraju sa vama. Niko ne voli pritisak bilo kakve vrste kada je izašao da se provede.

9. Ne preterujte sa: pričanjem, sedenjem, brojem osoba sa kojima flertujete i davanjem broja telefona.

10. Ako se ne provodite dobro, zapitajte se zbog čega je to tako. Ako je zbog muzike, predložite prijateljima da promenite klub. Ako je zbog prijatelja, sami ste ih odabrali, a ako je do vas... pa, sami ste krivi. Popijte još koju, i atmosfera će naglo postati bolja.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Podsećamo: Rezervacije za sva vodeća mesta  možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com