Malo Bi' Te Tako, vesti

100% pravi izbor.

Kafana Malo Bi' Te Tako vaša je omiljena kafana ludih i nezaboravnih, a slatko neprospavanih noći. Ovakvo uživanje kao u kafani Malo Bi' Te Tako, ne postoji nigde.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

U petak za vaše neprospavane noći i najslađe uživanje nastupaju Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić, oni su sastav snova i sve ono što treba i što se traži da bi provod bio vrhunski i najbolji, a u kafani Malo Bi' Te Tako , provod ni ne može da bude drugačiji, samo najbolji i najlepši, naj od naj.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić, su fenomenalni u svakom pogledu, njihov bogat i zanosan repertoar biće razlog vaše vrhunske sreće i kafanske igrarije, uživaćete do masimuma, igra i pesma pratiće celo veče uz fenomenalne vibracije koje postoje samo u božanstvenoj kafani Malo Bi' Te Tako , za koju ne krijete da je obožavate i ti do daske jer vas uvek takne u pravu žicu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Ne propustite da budete deo najbolje zabave, sa najlepšim gostima u fantastičnoj kafani Malo Bi' Te Tako rezervišite nektar za vašu kafansku dušu na vrlo  jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online.

Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, m ne izbegavamo kafane, a kafanu Malo Bi' Te Tako,  volimo do daske, dođite da saznate šta je pravi kafanski provod, vidimo se!

 

beogradnocu.com