Najave, Stara Pesma, vesti

3. sezona u Staroj Pesmi: Milan Mitrović i Nađa Golubović večeras na otvaranju.

Vreme je za nove priče u Staroj Pesmi! Popularna prestonička kafana Stara Pesma otvara 3. sezonu i za tu priliku zabavljaće vas harizmatični Milan Mitrović i atraktivna Nađa Golubović.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma će za vas u novoj sezoni raditi čak 6 dana u nedelji, a kako dobre stvari ne treba menjati muzički repertoar je sačinjen od muzičara koji su vas i prošle godine držali na nogama celu noć. Novi dan za provod u kafani Stara Pesma je nedelja, a za mali predah od fantastičnog  provoda tu je ponedeljak.

Drugi dan otvaranja, rezervisan je za Mazu i Tijanu Stojić, dok subotom lom u Staroj Pesmi prave Džoni & Workersi. U utorak, 30. septembra zabaljaće vas Sloba Vasić i Kristina Kuzmanovska, a sredom su tu Aleksandra Bursać i Miloš Brkić. Nedeljom će za provod do jutra biti zaduženi Nemanja Staletović i Ivana Pavković.

stara pesma (2)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

kafana Stara Pesma

 

beogradnocu.com