Tri Kuma Debela, vesti

4 razloga da volite ovu kafanu.

Kafana Tri Kuma Debela je definitvno najbolja kafana u gradu i to iz više razloga. Ovde imate sve na jednom mestu i odličnu muziku i sjajne cene i atmosferu koju kreira vaše raspoloženje i koja je samim tim najbolja. Kafana Tri Kuma Debela nikada nije izdala svoje goste ni po jednom pitanju, posebno kada je reč o repertoaru.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sutra vas u kafani Tri Kuma Debela čeka Veče Ciganskih Svirača. Niko ne ume bolje da oseti i prenese dušu violine nego što to umeju ciganski svirači, sutra će kafana Tri Kuma Debela pored toga što će biti najveselija biti i najemotivnija jer će vam majstori kafanske muziku doneti sve kafanske emocije na dlanu.

Kafana Tri Kuma Debela zna da ima goste koji imaju različite afinitete, te vas tako u četvrtak čeka Gagino Akustično Veče kada će najviše uživati oni koji vole zvuk gitare i sve pesme koje se najbolje izbode baš na ovom instrumentu i koje donete Gaginim glasom imaju posebnu lepotu i težinu, zato u četvrtak pravac kafana Tri Kuma Debela jer vas tamo na gitari čekaju sve uspomene da vas "napadnu" posle samo jedne pesme.

kafana Tri Kuma Debela

 Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela nije samo kafana za kumove nego i za kume, te tako sve kume u pratnji svojih jačih polovina u subotu treba da krenu u svoju omiljenu kafanu Tri Kuma Debela jer ih tamo čeka Bend Samo Za Nju. Reč je o uigranom sastavu, koji baš voli da svira i nastupa i tu pozitivnu energiju kroz najlepše kafanske pesme prenosi svim gostima, a posebno damama, jer je logično da bend ovakvog naziva svira Samo Za Nju.

Kafana Tri Kuma Debela se može podičiti odličnim enterijerom, na ovom mestu uživaćete u svim segmentima provoda bez obzira koji dan za izlazazak odaberete. Nema kafane bez dobrih tamburaša, te tako subotom u kafani Tri Kuma Debela sa vama igraju i pevaju Akustični Tamburaši. Subota je idealan dan da se u kafani Tri Kuma Debela provodite do zore, uz sjajne tamburaše i nezaobilazni kafanski repertoar vaš provod dobija pravi kafanski smisao, onaj zbog koje se mrzi, voli i iz kafane nikako ne izlazi, bar ne do fajronta!

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela je idealno mesto za sve provode na stolu, pored stola i svakako pod stolom, na šta konkretno mislimo otkrićete odmah posle prve čaše omiljenog pića i uz prve taktove omiljene pesme. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Naša galerija fotografija odlično poznaje kafanu Tri Kuma Debela, naše poznanstvo datira još od vaše prve posete najboljoj kafani u gradu, vidimo se u provodu s kumovima.

 

beogradnocu.com