Premijera, vesti

Aca iz Gagi Benda u Premijeri.

Sinoć je za svoj nezaborani provod šarmantni Aca iz Gagi Benda, odabrao popularnu kafanu Premijera. Aca, kao i svaki pravi muzičar, nije mogao celo veče da se samo provodi uz Zex Kazanovu Bend, nego je u jednom trenutku uzeo mikrofon u ruke, zapevao i napravio spektakl. Atmosfera je zaista bila fenomenalna, što možete videti na našim fotografijama.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera vodeće je mesto u noćnom životu Beogradu. Ova prestonička uzdanica noćnog ludila, nesebično vam poklanja nezaborevne noći koje spadaju u red najboljih. Večeras za vašu igranku bez kraja nastupaju Tijana i Marko, kafana Premijera nastoji da vas obraduje na sve načine, te tako priređuje najprijatnija iznenađenja samo za vas. Večeras uz sjajni provod koji priređuju Tijana i Marko, cene pića su prilagođene vašem džepu i u odnosu na druge dane upriličeno je sniženje. Tijana i Marko, učiniće da vam ne bude monotono ni na tren, razigrano će pristupiti svim vašim muzičkim željama koje ćete u kafani Premijera, prezentovati bez ustezanja.

Kafana Premijera je zaista fantastična, ona će udvostručiti sva vaša kafanska boemovanja i poželeti da ovaj kafanski sto ne napustite nikada, jer će vam u kafani Premijera biti kao ni u jednoj drugoj. Repertoar je toliko pažljivo biran, da to osetite čim pređete prag kafane Premijere, vodilo se računa o svim kafanskim blagodetima, svi parametri kafanske ludnice uzeti u obzir, te zato dolaskom u kafanu Premijera birate provod bez greške.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Sledećeg petka kafana Premijera razlog je za slavlje Arcus Band i DJ Srba sviraju sve pesme koje priželjkujete da čujete u kafanskim noćima. Arcus Band i DJ Srba su mnogo više nego što očekujete od bilo kod kafanskog benda, oni baš znaju žicu kafanskog hedonizma i to znanje vešto koriste. Svaki petak u kafani Premijera sladak je kao najnestašniji provodi koje kafane čuvaju u svojoj riznici još ne ispričanih kafanskih sudbina.

Zex Kazanova Band i DJ Srba u kafani Premijera se vašem dolasku raduju subotom, oni će očas posla napraviti uzavrelu atmosferu za pamćenje. Sve što poželite možete čuti od sjajnih Zex Kazanova Banda i DJ Srbe, a kafana Premijera će nastojati da vam vrhunskim gostoprimstvom, sjajnom uslugom i brigom prema vašim htenjima uveliča i obogati ovo kafansko veče, veče za pamćenje.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Premijerno najkvalitetnije provode u kafani Premijera možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Na našim fotografijama uvek ste premijerno, pogotovo kad vas u najboljim momentima uslikamo u kafani Premijera, jer te uspomene nemaju cenu.

 

beogradnocu.com